2777
2789
عنوان

حس ششم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 568 پست
صورتی؟

اسی جواب منم بده😢😢💕

عزیزم منو پیام تااخرپاییز نامزد میشیم؟؟؟
کِی میان خاسگاری؟؟؟
روی عشقش حساب کنم؟واقعیه؟؟ باهاش خوشبختم؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
قدش ۱۸۰  چشاش مممم قهوه ایِ تقریبا روشن  چطور مگه؟؟؟🌸🌸 حس تون چی میگه؟؟؟؟😊

فکر کردم که آشنا هستند به همین دلیل پرسیدم 

اصفهان هست اون شخص؟ 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت بمونم این زندگیو ادامه بدم؟کنکور بعدی موفق میشم؟زندگیم مثل قبل گه میمونه یا خوب میشه؟

هر دو به خودت بستگی داره

به جای ایراد گرفتن و ناراضی بودن و گلایه داشتن دستات و بزن به زانوهات بلندشو

راه نجات زندگی ات و رسیدن به هدفت توی کنکور به خودت بستگی داره

برای کنکور امسال کم کاری کردی

فکر کردم که آشنا هستند به همیل دلیل پرسیدم  اصفهان هست اون شخص؟

چطورمگه؟؟؟؟

اصالتا منظورتونه؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
دهه هفتادی هستی لباست طوسی داره شلوار گلی گلی پاته یا ساده؟

عزیزم منو پیام تااخرپاییز نامزد میشیم؟؟؟
کِی میان خاسگاری؟؟؟
روی عشقش حساب کنم؟واقعیه؟؟ باهاش خوشبختم؟

اسی جون بگووووو توروخداااااا😢😢😢😢😢😢😢😢😢

چطورمگه؟؟؟؟ اصالتا منظورتونه؟؟؟

خیر برای اصفهان هستند زندگی می‌کنند منظور من بود

و در کار ساخت و ساز نیستند؟ 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

دهه هفتادی هستی لباست طوسی داره شلوار گلی گلی پاته یا ساده؟

دهه هفتادی م ولی خطاش ده ساله....  

لباسم نارنجی...

شلوار پام نیست  

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
وای عزیزم واقعا حست رو جدی بگیر خیلی جواب درستی دادی باتوجه به موقعیتی که دارم، اره خیلی دوسش دارم😥

ممنون گلم

از قانون جذب برای برگشتش کمک بگیر

یک دوستی داری که بهت میگه قیدش و بزنی و حرفای منفی بهت میزنه؟اگه اره ازش دوری کن

ممنون گلم از قانون جذب برای برگشتش کمک بگیر یک دوستی داری که بهت میگه قیدش و بزنی و حرفای منفی بهت ...

امکان داره از ویژگی ها بنده بگید؟ :/

عزیزم منو پیام تااخرپاییز نامزد میشیم؟؟؟ کِی میان خاسگاری؟؟؟ روی عشقش حساب کنم؟واقعیه؟؟ باهاش خوشب ...

خوشبختی رو که خدا میتونه و بگه به خودتون بستگی داره ولی الهی خوشبخت بشید

پیام اقا ادمی نیست که برای ثابت کردن خودش به ادم ها کاری بکنه ولی برای شما داره هر جوری هست تلاش میکنه

حس کردم توی مهر یا ابان خواستگاری شاید باشه