2777
2789

مبارکت باشه عزیزم اول آزمایش بده بعد برو مطب خودشون راهنماییت میکنن😘

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جانم مبارکه برای منم دعا کن مامان جدید من امروز بعد ۸ ماه پری شدم انشاالله قدمش خیره، ببخشید چه م ...

ممنونم عزیز دلم .انشا الله زود تو دلی گیرت بیاد منک هنو در حد بیبی چکم ولی استرس دارم

👪

یه چند روز صبر کن از تاریخت بگذره بعد برو‌ پزشک عمومی یا مامای بهداشت بگو ازمایش بتا بنویسه. بعدم سونو قلب بنویسن.

هفته هفت یا هشت هم برو سونو قلب و همه رو ببر دکتر زنان تا ببینه و اگه نیاز بود چکاپ بنویسه.

من آزمایش ندادم اصلا رفتم دکتر از اولین روز اخرین پریودم حساب کرد گفت 8برم سونو صدای قلبشو بشنوم

اخه میگن چک کنید خارج رحمی نباشه..اون کیسه چیه ک تشکیل میشه اونو کی باید برم انگار ماه اول

👪

عزیزم میشه بگی چه کارایی کردی قبل اقدام مییخوام این ماه خیلی رعایت کنم بلکه خدا منم مادرکنه ؟ مثلا قرص و دارو چه چیزایی البته نه اینکه سر خود مصرف کنما میخوام اطلاع داشته باشم ممنون میشم بگیش

یه چند روز صبر کن از تاریخت بگذره بعد برو‌ پزشک عمومی یا مامای بهداشت بگو ازمایش بتا بنویسه. بعدم سو ...

میترسم مشکلی باشه دیر بشه..ی چیز شنیدم خارج رحمی میترسم و کلیم از قبل بارداری درد میکرد ...میگم چیزی نباشه

👪
عزیزم میشه بگی چه کارایی کردی قبل اقدام مییخوام این ماه خیلی رعایت کنم بلکه خدا منم مادرکنه ؟ مثلا ق ...

والا این ماه دقیق زدیم ب بیخیالی  دارو ایناهم کلا مصرف نکردم فقط روزا اطراف تخمکگذاریو کامل رابطه بودیم روزی یک تا دوبار ...

ماها پیش با کلی رعایت و ....نشد

👪
میترسم مشکلی باشه دیر بشه..ی چیز شنیدم خارج رحمی میترسم و کلیم از قبل بارداری درد میکرد ...میگم چیزی ...

منم تازه امروز بتا دادم.

خارج رحمی نادر هست.

الان بری سونو چیزی هم واضح نیست.