یا این که آزمون استخدامی. میخوام تمرکزم رو رو یکیشون بزارم
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
به نظرتون از الان بخونم میتونم برسم بهش. و این که کتاب ها رو میدونید از کجا دانلود کنم
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آها. میدونید از کجا باید کتاب ها رو دانلود کنم؟؟ کتاب درسی
نه نمیدونم تاپیک بزن . البته الان نه . بعد ساعت ۱۰ شب .
مرسی عزیزم ❤❤❤🌹🌹
فرهنگیان قبلا ی قانونی داشت ک اگه مثلا لیسانس داشتی نمیتونستی بری الان پرس و جو کن تحقیق کن اگه هنوز ...
تا اون موقع لیسانس نگرفتم. فقط امتحان های دانشگاه تموم شده. میخوام برای آخرین بار شانسم رو امتحان کنم. به نظرت می تونم. ار کجا باید کتاب هاش رو دانلود کنم ؟؟