همیشه دوست داشتم سید میبودم و حضرت زهرا مادرم میبود
کلی غصه میخوردم
الان اینو دیدم....
از امام صادق(ع) پرسیده شد: آیا می شود مادر شما را امّ المومنین خواند؟، حضرت(ع) فرمودند: ایشان نه تنها امّ المومنین است بلکه همه دوستداران و محبان می توانند ایشان را مادر خطاب کنند.
این استاد حوزه اضافه کرد: شاید این تعبیر اشاره به فرازی از وصیت حضرت زهرا(س) دارد که در لحظات آخر عمر خطاب به امیرمومنان(ع) بیان کرد: علی! من را بعد از این نخواهی دید، اما مرا فراموشم نکن و مرا زیارت کن و سلام من را به اولادم و نیز همه علاقمندان و دوستانم تا روز قیامت برسان. ابلاغ این سلام، جنبه معنوی و تربیتی دارد برای همه آزادی خواهان و نشانگر محبت درونی حضرت زهرا(س) است. لذا در حدیث است روز قیامت وقتی حضرت ابراهیم(س) به خداوند عرضه می دارد: آیا اجازه می دهی جمال دخترم فاطمه(س) را ببینم؟ ندا می رسد: هر که در دنیا فاطمه(س) را دوست و به فرزندان او محبت داشته است، می تواند جمال فاطمه(س) را ببیند.
وی خاطرنشان کرد: امام باقر(ع) می فرمایند: مادر ما فاطمه تمامی دوستداران و شیعیعان و محبان خود را از صفحه محشر انتخاب و جمع می کند و به سوی بهشت رهنمون می شود. این فرازها در روایات ثابت می کند باید برای این مادر عزاداری کرد چراکه در روایات آمده وقتی کسی صدا می زند: «حسین!» نخستین کسی که پاسخ می دهد حضرت زهرا(س) است و می گوید اگر فرزندت را صدا می زنی خدا حفظش کند اما اگر فرزندم حسین(ع) را خطاب می کنی او در کربلا به شهادت رسید و سپس برای پدر و مادری که نام فرزندشان را حسین نامیده اند دعا می کند.
میتونیم خانم رو مادر صداااا کنیمممم😍
مادر عشق
میدونم من بدم
تو آبروداری کن برام😔😔😔
میدونم بدمااا
روم تمیشه حتی باهاتون حرف بزنم
اما عاشق همتونم. و عاشق حسین جانت
یاحسین_زهرا#
❤امضام❤