2777
2789
عنوان

دیجی کالا

122 بازدید | 24 پست

سلام دوستان. من از دیجی کالا دیشب سه تا لباس سفارش دادم و اینترنتی پرداخت کردم مبلغشو بعد صبح دیدم سایز یکیشو اشتباهی مدیوم زدم درصورتیکه باید لارج میزدم لباس خواب هم هست حالا چکارکنم بنظرتون؟ 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذفش کن دوباره سفارش بده.

نمیشه دیگه پولشو پرداخت کردم اخه شوهرم بعد یه مدت یه کاری کرد  از کارتش خرید میترسم حذف کنم دیگه سفارش نده برام

[QUOTE=201459211]لغو سفارش بزن[/QUOTE خب همه شو باید لغو بزنم یا همون یکی رو؟ بعدشم پولم کی بر میگر ...

همون یکی رو لغو کن دوباره سفارش بده، الان لغو کنی تا عصر یا زودترم پول و واریز میکنن

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
همون یکی رو لغو کن دوباره سفارش بده، الان لغو کنی تا عصر یا زودترم پول و واریز میکنن

میشه اینطوری که یکی رو لغو بزنم؟؟؟ 

میشه اینطوری که یکی رو لغو بزنم؟؟؟  

اره میشه، برو دیجیکالای من ، سفارشات،گوشه سمت چپ لغو مرسوله بصورت انتخابی داره،اگه پیدانکردی بگو برات اسکرین شات بفرستم

نمیشه دیگه پولشو پرداخت کردم اخه شوهرم بعد یه مدت یه کاری کرد  از کارتش خرید میترسم حذف کنم دیگ ...

عزیزم لغو کنی پولش میاد توی حسابت.

حالا میخوای بزار لباس هارو بیاره اون وقت مرجوع کن،میان لباس رو تحویل میگیرن پولش هم تا شب میاد تو حسابت.

بعد اگه خواستی دوباره سفارش بده.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
اره میشه، برو دیجیکالای من ، گوشه سمت چپ لغو مرسوله بصورت انتخابی داره،اگه پیدانکردی بگو برات اسکرین ...

میدونم عزیز خب یکی رو لغو بزنم پوله همون یکی بر میگرده؟؟ به چه کارتی بر میگرده؟؟ 

بنظرتون همون مدیوم سایزم نمیه من وزنم 72و قدم 165هس

اگرم سایزت نباشه میتونی وقتی اومد ،مرجوع کنی بعده۲روز پول و واریز میکنن و بعد دوباره سفارش بدی

عزیزم لغو کنی پولش میاد توی حسابت. حالا میخوای بزار لباس هارو بیاره اون وقت مرجوع کن،میان لباس رو ت ...

اخه من شهرستانم 

میدونم عزیز خب یکی رو لغو بزنم پوله همون یکی بر میگرده؟؟ به چه کارتی بر میگرده؟؟ 

اره پول همونو واریز میکنن، به همون کارتی که قسمت اطلاعات کاربری ثبت کردی، قسمت اطلاعات کاربری باید شماره کارت و شبا بدی برای بازگرداندن وجه، ببین چه کارتی نوشتی واریز میشه همون کارت