rota مدیر عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 226 عنوان ثروتمند | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 31 پست بگو ثروتمندی بدون اینه مستقیم بگی.چالشه تعداد رای : 9 نظرسنجی . . 6 66% . 3 33% 1400/05/11 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فراوانی عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2588 تاپیک مهاجرت یکی نوشته بود واقعا با ده میلیارد اقامت کانادا میدن؟😐 بابا سلطان خودتو بتکون بیس سی تا بریزه ازت🤣🤣 زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
venoos1981 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 34180 تاپیک مهاجرت یکی نوشته بود واقعا با ده میلیارد اقامت کانادا میدن؟😐 بابا سلطان خودتو بت ... اينو كه راست ميگه البته زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم
فراوانی عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2588 بچه ها باید بیان ببینن چین خیلی دیدنی هست باید وقت بزارید ما یکماه اینجاییم هنوز خیلی جاهاشو نرفتیم& ... إ کجایی من بالا دیوار نشستم رسیدی تک بنداز ببینمت🤣 زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
اسکارت عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 1116 تاپیک مهاجرت یکی نوشته بود واقعا با ده میلیارد اقامت کانادا میدن؟😐 بابا سلطان خودتو بت ... کلا تو این سایت آرزوها را مینویسن به شکل زندگی و باورشون میشه میخان ما هم باور کنیم 😂😂😂😂 کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
venoos1981 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 34180 با سس کچاب😂😂😂😂 فكر كنم تركيب سس كچاب و خاويار خيلي وحشتناك بشه انگار داري ماهي رو با سس ميخوري من يكبار اشپل خوردم طعم ماهي خام رو ميداد شنيدم خاويار هم همين طعمه زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم
اسکارت عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 1116 إ کجایی من بالا دیوار نشستم رسیدی تک بنداز ببینمت🤣 عزیزم من قسمت طبیعت گردی چینم با فرهنگ بومیان میخام آشنا بشم خونه برادر چین یانگ هو دعوتیم 😏😏😏😏 کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
venoos1981 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 34180 ساندویچ دونون میگیرم😂 عالي بود زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم
دخترپرسپولیسیم عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1175 فكر كنم تركيب سس كچاب و خاويار خيلي وحشتناك بشه انگار داري ماهي رو با سس ميخوري من يكبار اشپل ... منم بدم میاد یه جوری لزجه😬😬👌 خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین
فراوانی عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2588 [QUOTE=201458779]عزیزم من قسمت طبیعت گردی چینم با فرهنگ بومیان میخام آشنا بشم خونه برادر چین یانگ هو دعوتیم 🤣🤣من برعکس تو برج ۱۸۰طبقه خواهر تانگم میخوام با فرهنگ برنج نشینای چینی آشنا بشم🤣الانم تو پنت هاووسشونم زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
اسکارت عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 1116 فكر كنم تركيب سس كچاب و خاويار خيلي وحشتناك بشه انگار داري ماهي رو با سس ميخوري من يكبار اشپل ... خاویار گرفتم تایپک میزنم نحوه استفاده شو نشونم بده ، خدا ازشون نگذره ماهی قزل هم آرزومون شد خاویار پیش کش بیت رهبری 😂😂😂😂😂😂 کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
اسکارت عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 1116 [QUOTE=201458779]عزیزم من قسمت طبیعت گردی چینم با فرهنگ بومیان میخام آشنا بشم خونه برادر چین یانگ هو ... باشه ما یه هفته اومدیم تا 20 اکتبر همینجاییم هفته دیگه هماهنگ میکنم باهات 😀😀😀😀😀 کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
فراوانی عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 2588 خاویار گرفتم تایپک میزنم نحوه استفاده شو نشونم بده ، خدا ازشون نگذره ماهی قزل هم آرزومون شد خاویار پ ... فقط یادت باشه فریز نکنی🙂من یبار گرفتم بلد نبودم گذاشتم فریزر🤣نگو اگه بزاری فریز خراب میشه،فقط باید تازه بپزی زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
venoos1981 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 34180 فقط یادت باشه فریز نکنی🙂من یبار گرفتم بلد نبودم گذاشتم فریزر🤣نگو اگه بزاری فریز خراب میشه،فقط باید ... همه اينجا حرفه اي اند خاويار خورهاي قهاري هستين ها زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم
اسکارت عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 1116 فقط یادت باشه فریز نکنی🙂من یبار گرفتم بلد نبودم گذاشتم فریزر🤣نگو اگه بزاری فریز خراب میشه،فقط باید ... پس حواسم باشه دونه ای سفارش بدم کیلویی سفارش ندم 😂😂😂😂 کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃