2777
2789

تاپیک مهاجرت یکی نوشته بود واقعا با ده میلیارد اقامت کانادا میدن؟😐 

بابا سلطان خودتو بتکون بیس سی تا بریزه ازت🤣🤣

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها باید بیان ببینن چین خیلی دیدنی هست باید وقت بزارید ما یکماه اینجاییم هنوز خیلی جاهاشو نرفتیم& ...

إ کجایی من بالا دیوار نشستم رسیدی تک بنداز ببینمت🤣

تاپیک مهاجرت یکی نوشته بود واقعا با ده میلیارد اقامت کانادا میدن؟😐  بابا سلطان خودتو بت ...

کلا تو این سایت آرزوها را مینویسن به شکل زندگی و باورشون میشه میخان ما هم باور کنیم 😂😂😂😂

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
با سس کچاب😂😂😂😂

فكر كنم تركيب سس كچاب و خاويار خيلي وحشتناك بشه انگار داري ماهي رو با سس ميخوري 

من يكبار اشپل خوردم طعم ماهي خام رو ميداد شنيدم خاويار هم همين طعمه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
 إ کجایی من بالا دیوار نشستم رسیدی تک بنداز ببینمت🤣

عزیزم من قسمت طبیعت گردی چینم با فرهنگ بومیان میخام آشنا بشم خونه برادر چین یانگ هو دعوتیم  😏😏😏😏 

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
فكر كنم تركيب سس كچاب و خاويار خيلي وحشتناك بشه انگار داري ماهي رو با سس ميخوري  من يكبار اشپل ...

منم بدم میاد یه جوری لزجه😬😬👌

خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین

[QUOTE=201458779]عزیزم من قسمت طبیعت گردی چینم با فرهنگ بومیان میخام آشنا بشم خونه برادر چین یانگ هو دعوتیم  

🤣🤣من برعکس تو برج ۱۸۰طبقه خواهر تانگم میخوام با فرهنگ برنج نشینای چینی آشنا بشم🤣الانم تو پنت هاووسشونم

فكر كنم تركيب سس كچاب و خاويار خيلي وحشتناك بشه انگار داري ماهي رو با سس ميخوري  من يكبار اشپل ...

خاویار گرفتم تایپک میزنم نحوه استفاده شو نشونم بده ، خدا ازشون نگذره ماهی قزل هم آرزومون شد خاویار پیش کش بیت رهبری 😂😂😂😂😂😂

[QUOTE=201458779]عزیزم من قسمت طبیعت گردی چینم با فرهنگ بومیان میخام آشنا بشم خونه برادر چین یانگ هو ...

باشه ما یه هفته اومدیم  تا 20 اکتبر همینجاییم هفته دیگه هماهنگ میکنم باهات 😀😀😀😀😀

خاویار گرفتم تایپک میزنم نحوه استفاده شو نشونم بده ، خدا ازشون نگذره ماهی قزل هم آرزومون شد خاویار پ ...

فقط یادت باشه فریز نکنی🙂من یبار گرفتم بلد نبودم گذاشتم فریزر🤣نگو اگه بزاری فریز خراب میشه،فقط باید تازه بپزی

فقط یادت باشه فریز نکنی🙂من یبار گرفتم بلد نبودم گذاشتم فریزر🤣نگو اگه بزاری فریز خراب میشه،فقط باید ...

همه اينجا حرفه اي اند 

خاويار خورهاي قهاري هستين ها  

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
فقط یادت باشه فریز نکنی🙂من یبار گرفتم بلد نبودم گذاشتم فریزر🤣نگو اگه بزاری فریز خراب میشه،فقط باید ...

پس حواسم باشه دونه ای سفارش بدم کیلویی سفارش ندم 😂😂😂😂