2777
2789
عنوان

حاجت

155 بازدید | 14 پست

بیاین امروز واسه ازدواج خودمون و همه‌ی جونا هزار تا یا مسبب الاسباب با صد صلوات به نیت امام باقر بگیم خیلی مجرب. اگه خواستین هر کس جدا واسه خودش بگه اگه ده نفر هم بشیم نفری صدتا یا مسبب الاسباب و ۱۰صلوات هم بفرستیم به عنوان دعای دسته جمعی که زودتر نتیجه بگیریم😍حالا هر چقدر که میتونید بگید تا امشب بگین مخصوصا دوشنبه است الهی که همگی حاجت رواییم😍

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای ازدواج زود و خوبم دعا کنید ۳۶ سالمه اسمم فریباست  شما نتیجه گرفتین؟

منم مجردم ولی بیا درخواستمو قبول کن یه چیزی بهت بگم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
بله، ولی بیشتر واسه دوستم میخوام

همین خیلی خیلی مجربه روز های دوشنبه انجام بدن  من نمیخواستم راه کار بهشون بدم میخواستم همینجوری حرف بزنم باهاشون انشاالله که بخت دوستتتون هم باز بشه🌸

ان شاالله شمام خوشبخت بشی نماز جعفر طیار و چله سوره احزاب و طه هم خوب هست

منونم چشمم التماس دعا 

سلام چطور شد حاجت گرفتی شما؟؟

اره عزیزم توقع ام رو آوردم پایین و نذر ۱۲۴ هزار صلوات حاجت روا کرد خداروشکر اسمتو خواستی خصوصی بگو برات دعا کنم 

اره عزیزم توقع ام رو آوردم پایین و نذر ۱۲۴ هزار صلوات حاجت روا کرد خداروشکر اسمتو خواستی خصوصی بگو ب ...

نذر کردی بعد ادا کردی؟ یعنی خوندی بعد حاجت گرفتی؟

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

نذر کردی بعد ادا کردی؟ یعنی خوندی بعد حاجت گرفتی؟

نه وسطاش گرفتم وقتی شروع کردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز