2777
2789
عنوان

تفسیر ازمایش

80 بازدید | 14 پست

توروخدا هرکی بلده ازمایش اسپرم رو تفسیر کنه بیاد شوهرم دیروز از داد میشه نگا کنین ببینین نرماله یا نه 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نرماله عزیزم ...نگران نباشید ..ولی حتما به دکتر هم نشون بدید نی نی سایت نمیتونه مثل دکتر تشخیص بده ق ...

وای خدارو شکر مرسی عزیز دلم بابت راهنماییت ایشالا به همه ارزو هات برسی اره امروز میبرم دکتر نشون میدم خودمم مشکلی ندارم ی ساله اقدامم نمیدونم چرا باردار نمیشم یعنی همسرم مشکلی نداره برای اینکه من باردار بشم 

وای خدارو شکر مرسی عزیز دلم بابت راهنماییت ایشالا به همه ارزو هات برسی اره امروز میبرم دکتر نشون مید ...

یه سری از مطالب آزمایش تخصصی هست عزیزم نمیتونم نظر بدم چون دانشش رو ندارم اگر آزمایش های روتین خون بود خیلی راحت نظر میدادم اینم تا اونجایی که دانش داشتم گفتم چون مورد خاصی وجود نداشت خداروشکر.. حتما مراجعه کنید به دکتر تا مشکل اصلی رو مشخص کنه ان شاء الله هر چه زودتر به خواسته قلبیتون برسید ❤🌹🌹

یه سری از مطالب آزمایش تخصصی هست عزیزم نمیتونم نظر بدم چون دانشش رو ندارم اگر آزمایش های روتین خون ب ...

خیلی ممنونم عزیز دلم انشالا شما هم به همه خواسته هات برسی ❤️اره امروز حتما میبرم نشون دکتر میدم 

نرماله ....همه چیش خوبه  انشالله زودتر باردار میشی اگه هر دو سالمید استرس رو حذف کن و خودتو بز ...

عزیزم امروز نشون دکتر دادم گفت واریکوسل داره متاسفانه گفت شدید نیست دارو داد تا ی ماه بخوره بعد دوباره ازمایش بده اگه بهتر شده بود عمل نمیکنه وگرنه گفت عمل میکنم