سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفتهای زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بیجهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم
برو تاپیکای قبل منو بخون همش ناله کردم اما همین نیم ساعت پیش یه معجزه برام اتفاق افتاد اون چیزی که میخاستم شد خداااااااااااایا شکرررررررررررت همچی درست شد برام😍😍😍😍😍
برو تاپیکای قبل منو بخون همش ناله کردم اما همین نیم ساعت پیش یه معجزه برام اتفاق افتاد اون چیزی که م ...
عزیزم شما همونی نیستی که تو تاپیک اون خانوم که گفته بود خدایا بسه دیشب حرف زدیم؟😍😍😍😍
سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفتهای زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بیجهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم
اره معجزه به چشم دیدم یه مغازه داشتیم نیاز مالی شدیدم به پول داشتیم از ته دلم دعا کردم خدایا پس ما شیعه این امامانت مگه نیستیم مگه ما پیرو تو نیستیم پس چرا وضعمون اینطوره نیم ساعت بعد یکی زنگ زد گفت من خریدارم به قیمت خیلی خوبیم میخرم پولمم نقده همونجا از تعجب میخواستم شاخ دربیارم
همیشه تو هرکاری ی حکمتی هست شک نکن.اگ حتی عزیزترین کستم از دست دادی مطمعن باش قراره ی عزیزه دیگ خدا بهت بده ک جونت ب جونش بسته شه.ناراحت نباش ایشالا مشکلت زودترحل میشه.خدا خودش گفته بعد هرسختی اسونیه.تحمل کن توکل کن ب خدا از خودش بخوا ک بهت صبروتحمل بده مشکلتو حل کنه