من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
برا پسر من یکم ماهه بیشتره ک دیدم داره دکترم بردم شربت سفیکسیم داده ده روز بدم دوباره ببرم سونو خیلی ...
نه عزیزم خیلی طول میکشه تا سایزش برگرده. مال پسر من بعد از دو ماهوخورده ای که مجدد بردم دکتر هنوز کاملا محو نشده بود. اصلا نگران نباش. خیلی خیلی شایعه توی بچه ها. حتی یه جورایی نشون نیده که سیستم ایمنی بچه درست کار میکنه. سونو هم دکتر داده که راحع به اون یک در هزار خیالش راحت بشه. جای نگرانی ابدا نداره، به خصوص اکه میبیتی علامت سرماخوردگی وعفونت و… داره بچت. من نکران شدم چون حالت طاهری بچم سرماخوردگی و … ای رونشوننمیداد
پسر من تو اون دوره ک متوجه اون غده شدم تب و اسهال و استفراغ گرف ولی اون چیزا چرا نمیره من شدید نگران ...
خوب پس احتمال زیاد ویروسی بوده. گفتم که طول میکشه. بچه من بعد از دو ماه هنوز سایزش کامل به اندازه قبل برنکشته بود. دکترش گفت ترماله و بعد هم نهایتا محو شد. دکتر ببر چون همیشه ادم با دکتر خیالش راحت میشه و اون ارامش اعصاب مهمه. اما مطمین باش که جیزی نیست! من به عنوان یه مادر خیلی نگران که به کوچکترین چیزی تو بچم حساسم دارم بت میگم. درد هم پسر من نداشت
ببین زیاد دست نزن من دکترش گفت نباید زیاد بهشون دست بزنی خدا رو سکر الان تقریبا رفع شده بعضی وقتا که عفونت داره یک کم معلومه ولی خیلی نسبت به دو سال پیش بهتره شما هم زیاد نگران نباشید