2777
2789
عنوان

سونو قلب جنین....

235 بازدید | 48 پست

خانوما من ب حسابه پریودم ۹هفته و ۳روزمه تا الانم سونو نرفتم فردا قراره برم اخرین پریودمم ۸خرداد بود ینی فردا برم قلبش تشکیل شده😓استرس دارم برام دعا کنین...شما چند هفتگی قلبه بچتون تشکیل شد

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الانا دیگه باید تشکیل شده باشه گلم نگران نباش

دعاکن برام لطفا

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
حتما تشکیل شده 🥰منم الان همین دغدغه رو دارم.  میخوام ۸-۹ هفتگی برم

شما چند فهتتونه اخربن پریودتون کی یود

ازشش هفته تشکیل میشه ماله من هفت هفته بودک رفتم سونوتشکیل شده بود نگران نباش 

برام دعاکن لطفا

من بچه اولم ۴۲روزگی تشکیل شده بودولی اینیکی رو۶ هفتمه نرفتم هنوز

اخرین پریودت کی بوده؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792