2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نفهمیدم کروموزون چیه 😐  اگه هم منظورت کروموزوم هس که خب از اجزا اصلی ژنتیکه یعنی چی کسی ب ...

آره منظورم همون کروموزوم هست ژنتیکی هست آخه دکترگفت نمیتونی دیگه بارداری شی وکرنه بازم سقط میشه

ژنتیکی هست 

اهان مشکل کروموزومیه ! خب باید علتش مشخص بشه عزیزم من خودم یه سقط داشتم گفتن توقف رشد داره و مشکل کروموزومی بوده بعدششوهرم ازمایش داد فهمیدیم کم تحروی داره دارو خورد خداروشکر دوباره باردار شدم

اهان مشکل کروموزومیه ! خب باید علتش مشخص بشه عزیزم من خودم یه سقط داشتم گفتن توقف رشد داره و مشکل کر ...

واقعان توروخدا ازناراحتی دارم دق میکنم آخه دوتا سقط داشتم دکترم گفت نمیتونی باردارشی اگرباردارم بشی سقط میشه

واقعان توروخدا ازناراحتی دارم دق میکنم آخه دوتا سقط داشتم دکترم گفت نمیتونی باردارشی اگرباردارم بشی ...

برو پیش دکتر خوب ازمایش و اینا بده انشالا چیزمهمی نیس

آره منظورم همون کروموزوم هست ژنتیکی هست آخه دکترگفت نمیتونی دیگه بارداری شی وکرنه بازم سقط میشه

اها پس مشکل ژنتیکی دارید. یه مشکل اساسی هس باید ازمایش بدید امکان داره مجبور به ای وی اف بشید من یکی از اقوام همینطور شد 

اقوام شماچه مشکلی داشت 

نمیدونم دقیقا چون توضیح نداد ولی بارداری هاش یکی پوچ بود بعدیا هم دو ماهه میشد میفتاد یکیشم نه ماهه شد دنیا اومد قلبش مشکل پیدا کرد ده روز بعد مرد حدود 6 7 تا بارداری ناموفق داشت بار اخر دیگه ای وی اف کرد پیش یه دکتر معروف تو شهرمون حالا بچش دوسال و نیمشه