2777
2789
عنوان

خداکنه شوهرم درک کنه این پیامو

322 بازدید | 20 پست

خیلی بی اعصابم حال و حوصله هیچی ندارم به بچم میرسم فقط.غذا هیچی الکی هول هولی.راطه هم صفر البته همسرمم صفره تو۶ماه دنیااومدن بچم ۶ یا۷بار شده

باهاش حرفم کیزنم بااینکه منظورنداره و عادتشه داد میزنه جواب میده یاسریع گارد میگیره.بالشتشوبردارم بزارم پشتم بچه شیر میدم دادمیزنخ دوساعت بحث که من بچم هی پاشم بشینم بالش بیارم.لالب زودتربگو محلش نمدم انقد میگه تامنم دادمیزنم بچم پامیشه.

این حرغش حرصم میده کاری ازش بخام بشه دوتامیگه مگه من بچم هی پاشم بشینم.اوشاقام(ترکی)که گفتن این کلمه برام انگار بی فرهنگیه خالصشو دادمیزنه

منم هی دادمیزنم.قهرم میکنم یهویادم میره باش حرف میزنم 

این پیاموبهش دادم

شبمونو دوس نداشتم.خیلی ناراحت بودمو هستم.نمدونم ازهمه چی دلخورم بخاطر اینکه واقعا ازبعضی کارات ناراحتم که باعث شده نسبت به همه چیزو همه کس ناراحت باشموگاردبگیرم. کاش میشد باهم صحبت میکردیم یجوراین حالم عوض میشد.حرفم بزنیم میشه دعوا.فقط بگم خیلی ناجور داغونم.☺زمان بایسته

دقبقاهمینحور👆

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

مردا اینجور پیامارو درک‌نمیکنن 

رک‌و راست و پوست کنده بهش بگو وقتی بهت میگم بالش بیار واسه این‌نیست ‌فکر میکنم‌تو بچه ای واس اینه که بچه تو بغل سختمه خودم پاشم دقیقا به همین وضوح

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متن پیامت اشتباهه.

وقتی میخوای بدی یه نفرو بهش بگی باید ده تا خوبیشو بگی یدونه بدیش.

باید اول صحبت هات موضعتو مشخص کنی که من زندگیمو با تو دوست دارم و بهمین دلیل میخوام مشکلات حل شن تا شیرینتر بشه زندگیمون.تگر برام مهم نبودی نادیده میگرفتمت...

و یه چیز دیگه وقتی میخواید ناراختیتونو از شخصی بیان کنید توی جملاتتون انقد حق رو به خودتون ندید.من ناراحتم.من خسته شدم .کارات ناراحتم میکنه و...

جوری حرف بزنید که انگار دارید از خارج به بحثتون نگاه میکنید.خژاهای جفتتون رو ببینید و بگید.تا طرف مقابل راغب بشه به ادامه ی مکالمه و حرفاتونو راحت تر بپذیره

مردا اینجور پیامارو درک‌نمیکنن  رک‌و راست و پوست کنده بهش بگو وقتی بهت میگم بالش بیار واسه این ...

وای که چقد گفتم 

گفتک عزیزم بخدابابچه سختمه بدنمم درد میکنه کوفتس توکمکم کن قربونت بشم 

باز یساعت بعدیادش میره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
متن پیامت اشتباهه. وقتی میخوای بدی یه نفرو بهش بگی باید ده تا خوبیشو بگی یدونه بدیش. باید اول صحبت ...

شما باهمین مضمون من یه پیام برام بنویس من کپی کنم بزارم

بخداانقد ازاین تکنیکابکاربردم خسته شدم فقط دوس دارم حمله کنم

عیب نداره باز یساعت بعد دوباره یادش بیار.پرخاش نکن

خب منم آدمم گلم

خسته میشم

بچه بدقلقی میکنه

اعصابم میریزه بهم

غذای درست نمیخورم توقع دارم شیرمم خوب باشه

غر شیرخشک بچرو بمنم میزنه منم نمخام بکوبم سرش که عاره درامدنداری غذای خوب بخورم اینجوری شیرم کمه مجبورم بیشترشیرخشک بدم

بنظرم همینکه حقوق کمو نمیزنم سرش کلیه واقعا دیوونه شدم نسبت به همه چیز اعصاب ندارم الکی

چرا همش ماخانوماباید منعطف باشیم؟

خب منم آدمم گلم خسته میشم بچه بدقلقی میکنه اعصابم میریزه بهم غذای درست نمیخورم توقع دارم شیرمم خ ...

نه من نمیگم همیشه ما خانوما باید منعطف باشیم.من این صحبتارو صرفا چون خانومید نمیگم.چون یک انسانید میگم عزیزم.هر آدمی باید از زندگیش مراقبت کنه باید حواسش به همه چیز باشه.شما گل بخری ازش مراقبت نمیکنی؟اگه قارچ بزنه بهش سم نمیدی؟خب زندگی هم همینطوره باید رسیدگی بشه.چه فرقی داره زن یا مرد.

خب منم آدمم گلم خسته میشم بچه بدقلقی میکنه اعصابم میریزه بهم غذای درست نمیخورم توقع دارم شیرمم خ ...

خیلی سخته عزیزم درکت میکنم

غذا لازم‌نیس حتما چیزای گرون قیمت بخوری غذاهای آبکی بیشتر باید بخوری مثل سوپ و شیر برنج و ..

اگ خواهری کسی دور و برت داری ازشون کمک بخواه برای تمیز کردن خونه و آشپزی

شما خسته ای فقط🥺🥺🥺

کم کم شرایط بهتر میشه بچه بزرگتر میشه کارش کمتر میشه 

شما باهمین مضمون من یه پیام برام بنویس من کپی کنم بزارم بخداانقد ازاین تکنیکابکاربردم خسته شد ...

متاسفانه نمیتونم.چون من توی زندگی شما نیستم.

خوبیهای همسرتو نمیدونم.

نقطه ضعف و نقطه قوتشو نمیدونم.

یه مشاور بمن کمک کرد که اینطوری بتونم حرف بزنم باهاش.

نه من نمیگم همیشه ما خانوما باید منعطف باشیم.من این صحبتارو صرفا چون خانومید نمیگم.چون یک انسانید می ...

کاش یکی به اونم میگفت

منکه رددادم نمیکشم

دلم کیخاد فرار کنم بچموبردارم برم جای دوووووووور و چندروز بمونم کسی کاریم نداشته باشه .کل خونرم بریزم بهمو کلی استراحت کنم و فقط به بچه برسم بی هیچ استرسی

خیلی سخته عزیزم درکت میکنم غذا لازم‌نیس حتما چیزای گرون قیمت بخوری غذاهای آبکی بیشتر باید بخوری مثل ...

مامانم هس

ولی یبار نگف بمونم کاراتوبکن 

دیروزگفتم بمون غروب برو شوهرم شب میاد منم تنهام بچرم ببرم حموم 

نمون بااینکه کاری نداشت.البته سبزیموپاک@کرد رف

اینارم میبینم دیگه دلم نمخادکمک بخام میگم فقط خودم

کمرم انقد دردمیگیره میگم ماساژبده کلی غر میزنه که تومنوماساژنمیدی همش من باید بدم من مردم مثلا

انقددلم گرفته الان یهوگریم گرف بخدا نمتونم باصدای بلندم گریه کنم.برم بغلش گریه کنم بیدارشه؟دارم میترکم

کاش یکی به اونم میگفت منکه رددادم نمیکشم دلم کیخاد فرار کنم بچموبردارم برم جای دوووووووور و چندروز ...

یکبار توی یک سرایط خیلی خوب باهاش حرف بزن یا نامه بنویس.خیلی بادقت حرف بزن هرچی که میخوای رو بگو اما با رعایت اون چیزای که گفتم.جوری که بتونه درک کنه حس خوبی نسبت بهش داری و برای بهتر شدن رابطه داری حرف میزنی باهاش.مقصرش نکن اصلا.بهش بگو که الان توهم حساسی و شاید اون رو ازار بدی اما ازش بخواه صبوری کنه بخاطر عشقتون که ثمرش اون بچه ی دوستداشتنیه.

مطمین باش اگه درست انجامش بدی تغییر میکنه.

اما یه قانون مهم داره.وقتی حرف زدی توقع نداشته باش از همون لحظه اول یهو ازبن رو به اون رو شه.معمولا چند روز طول میکشه تا حرفاتو آنالیز کنه.

اگه نامه بدی خیلی بهتره چون مطمئنا چند بار میخونه.