2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهران میشناسم کارش خوبه خیلی  میتونی ازش وقت انلاین بگیری با تماس تصویری صحبت کتی

اسمش چیه ادرسش کجاست؟

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs

اسمش چیه ادرسش کجاست؟

عزیزم دکتر المیرا علیجانی مدرکشونوم از آمریکا داشنگاه جان اف کندی گرفتن....تو غرب تهران بهترین رواشناس هستند. ادرش دقیقشونم تهران، همت شرق به غرب، بعداز آزادگان، جنب بیمارستان تریتا، ساختمان پزشکان تریتا، طبقه ۱۶، واحد H و می خوای وقت بگیری با این شماره تماس بگیر 09122134423

خب اگر تو قزوین پیدا نکردی این همه روانشناس و روانپزشک خوب که از دور کرونا آنلاین جلسه میذارن

من شماره مطب خانم دکتر رحیمی نژاد رو میذارم اگر آنلاین خواستی. 

ایشون هم حضوری هم آنلاین مراجع میبینن

خیلی کارشون درسته

۸۸۲۰۲۴۷۶

سلام عزیزم

کنینیک تخصصی روانشناسی دکتر مهسا ساداتی از مجهز ترین کلینیکهای تهرانه 

روی درمان انواع مشکلات کار میکنند در کمترین زمان ممکن مشکلم برطرف شد دلیلش نقشه مغزی رنگی بود که قبلش ازم گرفتند و دقیقا مشخص کردند روی نقاطی که مشکل داشتم  کار کردند و الان خدارو شکر خیلی بهترم

اسم ایشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹