2777
2789
عنوان

نفس تنگی گرفتم😭

446 بازدید | 20 پست

خداوکیلی رعایت کنید امروز ۳۶۶ نفر فوت شدن جایی نرید الان موج ۵ ایم واقعا مردمون اکثرا فرهنگ ندارن بخاطر خودت رعایت کن دعا کنید کشور تعطیل شه دوهفته شرایط بهتر شه 😭😭😭از استرس نفس تنگی گرفتم من اسپری مصرف میکنم 😭😭😭🤦‍♀️🤦‍♀️

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم استرس فقط سیستم ایمنیت رو ضعیف میکنه فقط رعایت معقول نه وسواس همین .زندگی کن بابا 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
تا الان همسایه کناری ه ما بزن و برقص داشت با کلی مهمون...من به این نفهما چی بگم،؟؟؟

زنگ بزن به ۱۱۰ تنها کار چون که ممنوعه بیشتر از ۵ نفر توی محیط بسته

ما کرونا گربتیم خانوادگی دوساله حتی مادربزرگمون ندیدیم یلحظه بی ماسک نبودیم  اخا عدالته همسایه ...

همینو بگو

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل اینه تعطیل که میشه بعضیا میرن مسافرت و شهرای دیگه داغون میشه.. از ماست که بر ماست 

نه ایندفعه کل کشور تعطیل میشه خیالت راحت سپاه و نیروی انتظامی برخورد میکنند کل شهرها قرنطینه میشن

امروز متخصص گف تریاک بکشین😐منم سه چاار دود کشیدم واقعا سرحال شدم داستم جون میدادم

دروغ 😳😳😳توتلویزیون گفت؟