2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو دکتر  اول سونو انجام میده اگه مشکلی نبود قرص یا امپول میده پری میشی

میخام کلا دیگه سمت دکتر نرم احساس میکنم  همین داروهای باروری باعث شد پری نیاد باردار کهنشدم پری هم نیومد هزارتا عوارض دارن

خدایاشکرت

یه قاشق چایی خوری زرد چوبه بریز تو لیوان آب بخور فوری پریود میشی 

میگم ۲۹ ام سیکلم طبق ویزیت پزشک آزمایش بتا دادم منفی بود اما هنوز پری نشدم امکان هست باردار باشم تو آز نشون نداده باشه

خدایاشکرت

میخام کلا دیگه سمت دکتر نرم احساس میکنم  همین داروهای باروری باعث شد پری نیاد باردار کهنشدم پری ...

ببین این دارو ها قطعا عوارض دارن

ولی اینکه دکتر نری که چاره ی کار نیست عزیزم

چند روز عقب زدی؟

دارو چی خوردی؟

میگم ۲۹ ام سیکلم طبق ویزیت پزشک آزمایش بتا دادم منفی بود اما هنوز پری نشدم امکان هست باردار باشم تو ...

نه بعد ده روز باید نشون میداد

فولیکولت ازاد نشده و خوب رشد نکرده احتمالا

ببین این دارو ها قطعا عوارض دارن ولی اینکه دکتر نری که چاره ی کار نیست عزیزم چند روز عقب زدی؟ دار ...

دوروزه عقب انداختم بعد دارو آمپول آزادسازی با اچ ام جی سینال اف و کلومفین امکان داره با مصرف این داروها کیست درآورده باشم؟ این داروها کیست سازن ؟

خدایاشکرت

دوروزه عقب انداختم بعد دارو آمپول آزادسازی با اچ ام جی سینال اف و کلومفین امکان داره با مصرف این دار ...

حتما لطفا برو دکتر

با مصرف اینهمه دارو و امپول ازاد سازی ،

رفتی دکتر فولیکولت اندازش چند بود امپولل ازادسازی زدی؟

خب اندازش که خوب بوده، باید ازاد شده باشه🤔🤔🤔 در هرصورت برو دکتر حتمااااا سونو بشو

چندماه هستش اندازش همینه ولی نممیدونم چرا باردار نمیشم پیش دکتر خودم دیگه نمیرم خستم کرده فقط هرسری سونو واژینال و تکرار همین داروها حداقل دوزشون رو بیشتر نمیکنه

خدایاشکرت

چندماه هستش اندازش همینه ولی نممیدونم چرا باردار نمیشم پیش دکتر خودم دیگه نمیرم خستم کرده فقط هرسری ...

همسرت آز داده؟

این درمانش همینه،با امپول و قرص فولیکول خوب درست میشه