2777
2789
عنوان

اموزش دستشویی و یبوست کودک

150 بازدید | 21 پست

سلام. خانما دخترم تو23ماه هست ی ده روزی ک دارم دستشویی یادش میدم هفته اول بیشترباهام همکاری میکرد. ولی الان نه اصلا نمیگه و جیش رو تو شلوارش میکنه واسه دسشویی شماره دو  وقتی میخاد کارشو انجام بده میگه میسوزه و گریه میکنه.یعنی یبوست شده؟ چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا دخترم کارتون اموزش دستشویی کوکوملون رو میزاشتم نگاه میکرد کم کم علاقه پیدا کرد تو قصریش بشینه دقیقا از دوسالگی که یبار جیش کرد تو لگن دیگه از پوشک چندشش میشد الان ۲۹ماهشه

❤دخترم زندگی منه❤

سلام عزیزم.

بهش میوه یا آب میوه زیاد بدین بخوره تا شکمش روان شه.

برای دستشویی بردن هم حتما جایزه و توبیخ مشخص کنین.

هروقت اومد دستشویی، بهش جایزه بدین و کلی بزنین و برقصین (دخترا دوس دارن)

هروقت نیومد، یه چیزی که دوس داره رو ازش مدتی بگیرین و بگین چون توی شلوارت رو‌کثیف کردی اینو ازت میگیرم.

تشویقش کن جایزه بده (حالا حتما نه یه چیز مادی) 

شورت اموزشی امتحان کن زیاد به زحمت نیوفتی برای تمیز کردن

توالت فرنگی کودک براش بگیر

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
سلام عزیزم. بهش میوه یا آب میوه زیاد بدین بخوره تا شکمش روان شه. برای دستشویی بردن هم حتما جایزه و ...

واسه غذا خوردن و میوه خوردن خیلی اذیتم میکنه کلا بد غذا هست.. میوه یاغذابهش میدم میزاره تو دهنش بد میگه اق و میندازه بیرون. باگوشی سرگرمش میکنم تا دولقمه غذا میخوره. دستشویی هم وقتی میومدیم بیرون بهش جاطزه میدادم ولی وقتی تو شلوارش جیش میکنه اصلا جدی نمیگیره حرفامو و شروع میکنه ب خندیدن وقتی میبینه ناراحت شدم

تشویقش کن جایزه بده (حالا حتما نه یه چیز مادی)  شورت اموزشی امتحان کن زیاد به زحمت نیوفتی برای ...

توالت از این لگن های عروسکی رو سرویس حمامش بود. ولی زیاد روش نمیشنه باهاش بازی میکنه. بهم گفتن شورت اموزشی مثل مای بیبی هست و بچه نمیفهمه بازه منم نخریدم. مثلا چی. من شکلات بستنی ک دوسداره بهش میدم وقتی میبرمش و جیش میکنه. 

واسه غذا خوردن و میوه خوردن خیلی اذیتم میکنه کلا بد غذا هست.. میوه یاغذابهش میدم میزاره تو دهنش بد م ...

توبیخ به اندازه ی جایزه مهمه عزیزم.

اگه میوه نمیخوره، توی غذایی که بهش میدین، سعی کنین مقداری رب انار ملس بریزین. میگم ملس چون بچه ها ترش دوس ندارن. وگرنه ترشش بهتره. اینجوری از یبوست خلاص میشه. یبوست بچه ها رو خیلی اذیت میکنه. طفلی ها هم دردشون میاد و هم میترسن 😥

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز