خیلی ممنونم عزیزم.بعضیا میگن الکی اسم درکرده و اینا و دودل میشم. البته من شعبه ی باغشمالشو مد نظرمه. ...
دختر خواهرم تو باغشماله عزیزم شک نکن اصلا ایشالا که واستون خوب باشه البته تنها مدرسه مهم نیست مهم همکاری بچه و خانواده هست چند سال زحمت ارزش قبولی تو تیزهوشان رو داره
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
برای ثبت نام تو عترت باید کلاسهای تابستانی شرکت کنیم بعد دوماه هرهفته امتحان میگیرن و رتبه های برتر رو برمیدارن. نتیجه تازه اعلام شده و فعلا شهریه رو نگفتن ولی اونطور که شنیدم حدود ۱۳ میلیونه