2777
2789
عنوان

دوستان بیاین

61 بازدید | 15 پست

سلام من صبحا ک بیدار میشم موهامو تو دستم میگیرم کمی میکشم ک اگ مویی هست بریزه ک اینور اونور نریزه. تو حموم هم همینطورم ب نظرتون ضرر داره اینکار یا نه 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عادت بد من دقیقا یکی نیس بگه خب شونه کن انقدم نکش

آره شونه زورم میاد هر روز بکشم. میگم میکشم یه وقت ریشه هاش ضعیف نشه بریزه. چون میکشم واقعا زیاد میاد تو دستم 

آره شونه زورم میاد هر روز بکشم. میگم میکشم یه وقت ریشه هاش ضعیف نشه بریزه. چون میکشم واقعا زیاد میاد ...

نکن این کار واقعا بده منم دارم ترک عادت میکنم 

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 

حتی شونه زدن زیاد هم باعث  ریزش مو میشه شما مو رو به شکل فیزیکی میکشی و ریشش رو ضعیف میکنی چند وقت دیگه در نمیاد 

من یه مدت ریزش مو داشتم موهام رو کوتاه کردم که نیاز به شونه هم نباشه 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
حتی شونه زدن زیاد هم باعث  ریزش مو میشه شما مو رو به شکل فیزیکی میکشی و ریشش رو ضعیف میکنی چند ...

پس نکشم؟ شونه هم نکنم؟ خب پس چطوری بگیرم اونایی ک کنده شدن رو 

پس نکشم؟ شونه هم نکنم؟ خب پس چطوری بگیرم اونایی ک کنده شدن رو 

من کوتاه کردم با دستم اروم حالت میدادم 

اخه کف سرم دیگه داشت معلوم میشد 

خوب در حدی که مرتب باشه   و آشفته نباشه 

اخه مو بریزه الکی در نمیاد 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
من کوتاه کردم با دستم اروم حالت میدادم  اخه کف سرم دیگه داشت معلوم میشد  خوب در حدی ک ...

شما چرا موهاتون کم شد چرا ریزش داشت؟ شمام میکشیدی یا دلیل دیگ ای داشت 

شما چرا موهاتون کم شد چرا ریزش داشت؟ شمام میکشیدی یا دلیل دیگ ای داشت 

نه من بیشتر جنبه عصبی داشت ، به کشیدن نرسیدم🤣

خوبه الان کوتاه کردی دیگ راحت شدی ریزشم نداری بهتر 

اره بابا الان به نظر خودم خوشکل ترم🤪😁