entezar_khoda_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5869 عنوان دوستان بیاین 61 بازدید | 15 پست سلام من صبحا ک بیدار میشم موهامو تو دستم میگیرم کمی میکشم ک اگ مویی هست بریزه ک اینور اونور نریزه. تو حموم هم همینطورم ب نظرتون ضرر داره اینکار یا نه خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 1400/05/11 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلفینکوچولو عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1753 عادت بد من دقیقا یکی نیس بگه خب شونه کن انقدم نکش از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیمیه صلوات مهمونم کنی
entezar_khoda_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5869 عادت بد من دقیقا یکی نیس بگه خب شونه کن انقدم نکش آره شونه زورم میاد هر روز بکشم. میگم میکشم یه وقت ریشه هاش ضعیف نشه بریزه. چون میکشم واقعا زیاد میاد تو دستم خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...
entezar_khoda_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5869 😐 😐 خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...
دلفینکوچولو عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1753 آره شونه زورم میاد هر روز بکشم. میگم میکشم یه وقت ریشه هاش ضعیف نشه بریزه. چون میکشم واقعا زیاد میاد ... نکن این کار واقعا بده منم دارم ترک عادت میکنم از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیمیه صلوات مهمونم کنی
پ_ن_پ عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 3570 حتی شونه زدن زیاد هم باعث ریزش مو میشه شما مو رو به شکل فیزیکی میکشی و ریشش رو ضعیف میکنی چند وقت دیگه در نمیاد من یه مدت ریزش مو داشتم موهام رو کوتاه کردم که نیاز به شونه هم نباشه این جهان زندان و ما زندانیان حفره کن زندان و خود را وارهان (مولوی)
entezar_khoda_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5869 حتی شونه زدن زیاد هم باعث ریزش مو میشه شما مو رو به شکل فیزیکی میکشی و ریشش رو ضعیف میکنی چند ... پس نکشم؟ شونه هم نکنم؟ خب پس چطوری بگیرم اونایی ک کنده شدن رو خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...
پ_ن_پ عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 3570 پس نکشم؟ شونه هم نکنم؟ خب پس چطوری بگیرم اونایی ک کنده شدن رو من کوتاه کردم با دستم اروم حالت میدادم اخه کف سرم دیگه داشت معلوم میشد خوب در حدی که مرتب باشه و آشفته نباشه اخه مو بریزه الکی در نمیاد این جهان زندان و ما زندانیان حفره کن زندان و خود را وارهان (مولوی)
entezar_khoda_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5869 من کوتاه کردم با دستم اروم حالت میدادم اخه کف سرم دیگه داشت معلوم میشد خوب در حدی ک ... شما چرا موهاتون کم شد چرا ریزش داشت؟ شمام میکشیدی یا دلیل دیگ ای داشت خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...
پ_ن_پ عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 3570 شما چرا موهاتون کم شد چرا ریزش داشت؟ شمام میکشیدی یا دلیل دیگ ای داشت نه من بیشتر جنبه عصبی داشت ، به کشیدن نرسیدم🤣 این جهان زندان و ما زندانیان حفره کن زندان و خود را وارهان (مولوی)
entezar_khoda_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5869 نه من بیشتر جنبه عصبی داشت ، به کشیدن نرسیدم🤣 خوبه الان کوتاه کردی دیگ راحت شدی ریزشم نداری بهتر خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...
پ_ن_پ عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 3570 خوبه الان کوتاه کردی دیگ راحت شدی ریزشم نداری بهتر اره بابا الان به نظر خودم خوشکل ترم🤪😁 این جهان زندان و ما زندانیان حفره کن زندان و خود را وارهان (مولوی)
entezar_khoda_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 5869 اره بابا الان به نظر خودم خوشکل ترم🤪😁 😍😘🌹موی کوتاه کلا شیکتره خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...