2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخرش دمير جي ميشه

دمیر،ییلماز،مژگان میمیرن همشون، نمیدونم نویسنده چی میزنه وقتی مینویسه فیلمنامه رو!

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
الكي نگو؟؟؟  اينهمه جنگ و جدال اخرش همه فرت

باور کن، میمیرن بعد ابراهیم چلیکول وارد سریال میشه که با زلیخا ازدواج میکنه

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
شب دراز است و قلندر بيدار..،، ولي من دميرو ميخوام🙄

عاره این داستان سر دراز دارد ، حکایت همه فیلمای ترکی خواهان کسی باش که خواهان تو باشد دمیرو ول کن میمیره😂🤣

عاره این داستان سر دراز دارد ، حکایت همه فیلمای ترکی خواهان کسی باش که خواهان تو باشد دمیرو ول کن می ...

دمير هم ميميره😂

همشون ريق رحمت سر ميكشن.

بـاغــم! بهـارم باش...🌸🍀🌸☘️🌸