2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخرش دمير جي ميشه

دمیر،ییلماز،مژگان میمیرن همشون، نمیدونم نویسنده چی میزنه وقتی مینویسه فیلمنامه رو!

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
الكي نگو؟؟؟  اينهمه جنگ و جدال اخرش همه فرت

باور کن، میمیرن بعد ابراهیم چلیکول وارد سریال میشه که با زلیخا ازدواج میکنه

انشاءالله ۰۱/۰۱/۰۱ با کمک قانون جذب و پشتکار و همکاری نی نی سایتای عزیزو همیشه در صحنه، همه به آرزوهاشون میرسن💔🥲🤣🚶‍♀️ عاره جون عمتون به همین خیال باشید  
شب دراز است و قلندر بيدار..،، ولي من دميرو ميخوام🙄

عاره این داستان سر دراز دارد ، حکایت همه فیلمای ترکی خواهان کسی باش که خواهان تو باشد دمیرو ول کن میمیره😂🤣

عاره این داستان سر دراز دارد ، حکایت همه فیلمای ترکی خواهان کسی باش که خواهان تو باشد دمیرو ول کن می ...

دمير هم ميميره😂

همشون ريق رحمت سر ميكشن.

بـاغــم! بهـارم باش...🌸🍀🌸☘️🌸
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792