2777
2789

تجربی،نمیگم دقیق رتبه شو که شناسایی نشم.ولی این خانواده همشون درس خونن🤦‍♀️🤦‍♀️بر عکس ما،همه فامیلای نامزدم رشته های عالی درس میخونن.چرا پس خانواده ی من انقد به درس بی اهمیتن🤔🤔

واقعا خوشحال شدم از رتبه ش،خیلی تلاش کرده بود،ان شاءالله موفق بشه

دمشششش گررررررم

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول بهش🤩انشالله یه زمانی رتبه پسرم🤩🤩🤩🤩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

خوشبحالش،😭

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

کنکوری بودی؟😥😥

اره حال خودمو خانوادم جو خونه سرم داره میترکه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

میشه یک نفر این تاپیک رو بزنه کمی انرژی بگیرم برای سال بعد بخونم.

تاپیک بزنید پشت کنکوری هایی که موفق بودن بیان از روز نتایج کنکور سال اول و سالی که قبول شدن بگن

ای جانم عزیزم،دنیا به آخر نرسیده،بازم تلاشتو بکن❤اگه دوست داری بگو رتبه ت چند بود.

خیلی افتضاح بالای بیست هزار