2777
2789

سی سی کی؟

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینقد ساده این؟ جدا نشده رفته مسافرت خارج از کشور تنهایی 

حالا هی الکی الکی میگه جدایی تا فالوراش بره بالا که به لطف ملت فهیم به سه میلیون رسیده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چرا اینقد ساده این؟ جدا نشده رفته مسافرت خارج از کشور تنهایی  حالا هی الکی الکی میگه جدایی تا ...

من که انفالو و بلاکش کردم

انگار ملت مسخره اینا

سلامتی امام زمان صلوات
شوهرش تو پیجش گفت جدا شده

پیج شوهرش چیه؟ البته اگه شوهرش همراهیش نمیکرد که به به اینجا نمیرسید دارن پول پارو میکنن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پیج شوهرش چیه؟ البته اگه شوهرش همراهیش نمیکرد که به به اینجا نمیرسید دارن پول پارو میکنن

شوهرش پیج زده بود برا فروش طلا

حالا تبلیغ میکنه😒

سلامتی امام زمان صلوات

مهدی اویسی به لاتین

شوهرش یه جمله گذاشته بوده تو پیجش در رابطه به اینکه خیانت دیدم

آره خونه هم ترکیه خریده ولی نمیگه

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792