2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین....

85 بازدید | 10 پست

بچه ها من برای کنکور دارم میگردم اولویت های بیشتری برای پیراپزشکی پیدا کنم. فقط علوم آزمایشگاهی رو دوس دارم تا الان🙁پرستاری و بینایی سنجی و شنوایی و اینا دوس ندارم میشه چند تا پیرا ک اینده شغلیشوت تضمین شده باشه بهم بگین شاید خوشم اومد🙁

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

*شغلیشون*

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

ببین من از بچه های علوم آز که پرسیدم ناراضی هستند جذبشون چندان مناسب نیست سخت استخدام می شند و اینکه وقتی توی خصوصی هستند درآمدشون کم چون بچه های علوم پایه وارد بازارشون شدند یعینی زیستا و شیمی ها و میکروبیولوژی ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا نمیتونن آزمایشگاه بزنن؟؟ دارم از همه رشته ها ناامید میشم...

نگاه فیزیوتراپی هم خوبه 

تاپیک اخرم لینک قلم چی گذاشتم ببین چه رشته و دانشگاهی میاری 

بعد توی انتخاب رشته ۳ سطح خوش بینانه متعادل و بدبینانه در نظر بگیر

اول چیزای که دوست داری رو بنویس و بعدا برو مشاور

اخه چرا نمیتونن آزمایشگاه بزنن؟؟ دارم از همه رشته ها ناامید میشم...

بخاطر انحصاری شدند هستند دکترای متخصص پاتولوژی نمی ذارند در واقع یک باند هستند 

راستی اینکه گفتم نمیشه به این معنی نیست که کلا نمی شه باید دو سه نفر دیگه پیدا کنی

هووم مرسی♥️♥️

نه اون اشتباه شده بود ۵ هزار نشده بودم😐