2777
2789
عنوان

افزایش قد

282 بازدید | 23 پست

سلام پسری هستم ۱۶ سال و ۵ ماهه که در سن ۱۵ سالگی جنب شدم نمیدونم حالا بلوغ دیررس داشتم یا نه ولی قدم ۱۷۸ تا ۱۸۰ هست و اینکه بدنم مو نداره و دستامم موهاش بور هست و ریش هم هنو درنیاوردم از طریق ژن هم قد بلند نیستیم برای مدل شدن به قد بلند نیاز دارم چیکار کنم به ۱۹۰ برسم و اینکه قاعدتا هر ماه چقدر تو سن من باید رشد داشته باشیم من از ماه پیش تا این ماه ۰/۲۵ تا ۰/۵ سانت رشد داشتم الان این خوبه یا کمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ریش نداری بلوغت کامل نشده‌

برو والیبال 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

تو چطوری هنوز به بلوغ نرسیدی😳😳😳 مگه 9 سال نیستت

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

تو چطوری هنوز به بلوغ نرسیدی😳😳😳 مگه 9 سال نیستت

پسره

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
بلوغ هر کس با هرکس فرق میکنه من تو ۱۵ سالگی تو خواب جنب شدم

جنب چیه؟ 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

خب؟ 😐 

آخه گفتی نه سالگی دخترا نه سالگی به بلوغ میرسن پسر پونزده سالگی

ورزش كن كششي پرشي

شبا زود بخواب

روزي دوسه ليوان شير پرچرب بخور

هفته اي دو سه ليوان آب هويج بستني

تخم مرغ آب پز هفته اي سه چهار تا

تخمه كدو بخور روزي يه مشت

مكمل كلسيم دي و زينك پلاس هم استفاده كن از هر كدوم روزي يكي

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️