_m_n_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 548 عنوان تمرین 60 بازدید | 5 پست خانم ها کسی هست تمرین صبر کرده باشه چ جوری؟ راهنمایی کنید 1400/05/10 | 21:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاردخمل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 7275 خواهر نماز شب غوغا میکنه به خدا قسم ،ینی ی صبری بهت میده که خودت تعجب میکنی حتمااا امتحان کن ،من از 😡شدم😊 ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
_m_n_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 548 خواهر نماز شب غوغا میکنه به خدا قسم ،ینی ی صبری بهت میده که خودت تعجب میکنی حتمااا امتحان کن ،من ا ... واقعاااا؟ خوش ب سعادتت من خیلی کلا دوست دارم نماز شب رو ولی چ جوری انقدر اراده داشتی؟بعد این ایموجی ک فرستادین ینی عصبانی هم بودین؟ اخه من زود هم عصبانی میشم☹☹
بهاردخمل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 7275 واقعاااا؟ خوش ب سعادتت من خیلی کلا دوست دارم نماز شب رو ولی چ جوری انقدر اراده داشتی؟ بعد این ایموج ... اره فدات شم همیشه مثل انبار باروت بودم که کافی بود کوچیکترین جرقه بهش بخوره ولی به خود خدا قسم الان شدم منبع صبر ،آروووووم آروووووم،حتمااااا امتحان کن،از ته دلت بخواه بیدارت میکنن،ی شب همینجا یکی گفت نماز شب میخوام بخونم اسم بدید دعا کنم منم گفتم دعا کن بتونم منم بخونم از فردا شبش بیدارم کردن 😍❤️ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
_m_n_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 548 اره فدات شم همیشه مثل انبار باروت بودم که کافی بود کوچیکترین جرقه بهش بخوره ولی به خود خدا قسم الان ... ممنونم ازتون کلی پس منم دعا کنید شما☹❤
بهاردخمل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 7275 ممنونم ازتون کلی پس منم دعا کنید شما☹❤ به دیده منت اگر لایق باشم💖 ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️