2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 93 پست

من خودم مددکار اجتماعی هستم باور میکنید اگه بگم انقد آدم خسته میشه که دیگه براش چیزی مهم نیس حتی با یه حرف آدما همه مثل هم نیستن یکی زود میشکنه یکی دوووم میاره یکی انقد دلش پره میخواد بهش توجه بشه لااقل درد دل کنه چی بگم من تا نبینی نباشی نمیتونی درک کنی عزیزم بغض یه نفرو ولی فقط میتونم بهشون بگم به خدا فک کنید که هست که نگامون میکنه بخاطر اون بجنگید 💙

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو نمی فهمی هیچکس نمی فهمه...می دونی من تا به حال چند بار آرزوهام مردن می دونی با هربار مردن آرزو ها ...

بمیرم برات من 💙💙💙😞

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍

مشکل مالی خانواده م

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
خب دیگ خودت ک میگی ارزوش مرگه ... وقتی ارزوش مرگه پس دیگ ارزویی برای این دنیاش نداره  ..

آخه یه دلیلی داره ولی من با این همه درسی که خوندم نتونستم علتی پیدا کنم که باعث بشه آدم خودشو بکشه!

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس
بی خیال حوصله بحث ندارم

آهان و این یعنی
شمام خدا و آخرتو قبول داری یا این حرفو میزنی جو بدی یاام .....

ته ته دلت روشنه به اون بالایی اینو از حرفات میشه فهمید

اونی که حرفشو قبول داره اگه واقعا به خودش اطمینان داره با جدیت حرفشو میزنه و طرف مقابل رو قانع میکنه یا برعکس طرف مقابل قانعش میکنه و این بهانه ها یعنی مطمعن نیستم کارو حرفم درسته یا نه

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
مشکل مالی خانواده م

دآری میگی" مشکل مالی خونواده ات" این چه ربطی به تو داره؟ تو خودت می تونی پول در بیاری

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس
امروز یکی چن تا قرص استامینیفن با قرص خواب گرفته بود دست گفته بود کافیه برا خودکشی😐

😄😄😄میگفتی حتمیه بی برگشت

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
آهان و این یعنی شمام خدا و آخرتو قبول داری یا این حرفو میزنی جو بدی یاام ..... ته ته دلت روشنه به ...

باشه شما درست میگین

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری
آخه یه دلیلی داره ولی من با این همه درسی که خوندم نتونستم علتی پیدا کنم که باعث بشه آدم خودشو بکشه!

نمیدونم چی بگم

گاهی ادم ب هر طرفی نگا میکنه دلیلی برای زندگیش نمیبینه خسته مبشه دووم نمیاره

ولی بنظرم خودکشی پشت پرده اش

ی حس خلا هست ...ک با هیچی جبران نمیشه ...!!!

تو نمی فهمی هیچکس نمی فهمه...می دونی من تا به حال چند بار آرزوهام مردن می دونی با هربار مردن آرزو ها ...

می دونی شاید به صلاحت نبوده
شما آرزو کردی از کی میخوای ارزوتو براورده کنه عزیزجان از اونی میخوای که اصلن بهش فکر نمیکنی که اصلن به حرفش گوش نمیدی چه دلیلی داره اونم به حرفت گوش بده؟هرچند اون بالایی مهربون تر از این حرفاست ولی خب هرچیزی قانونی داره

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست

اگه هیچکی نمی فهمه پس کی میفهمه تو؟ که حتی دلیل اینه می خوای خودتو بکشی هم نمی دونی؟

نه بابا میان روش خودکشی رو می پرسن بعد بعضی از کاربران گل راهاشو می گن

اخه میدونن جرائتشو ندارن .وگرنه خودکشی کلی راه داره همه هم میدونن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...