2777
2789
میشه بگی چجوری تو چه سایتی اسامی کسایی که قبول شدن هست؟ من کنکوری نیستم نمیدونم ولی میخام ببینم اسم ...

اسامی رو‌که نمیزنن.کارنامه میدن.با شماره داوطلبی وارد میشن

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسامی رو‌که نمیزنن.کارنامه میدن.با شماره داوطلبی وارد میشن

پس چرا قبلا اسامی بود😐

سریال شمعدونیو دیدی؟

داشتن تو اسامی دنبال رتبه سارا میگشتن🙁

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

مجاز شدی توفرهنگیان؟ چمیدونم کلیم پز دادپیشم/:

اره ترازم بالا بود ولی اصفهانم و انقدر متقاضی بالاست ک مطمئنم نمیارم البته ببین من لب مرز بودم فک نکنم دوستت با رتبه ی پایین تر از من آورده باشه 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
پس چرا قبلا اسامی بود😐 سریال شمعدونیو دیدی؟ داشتن تو اسامی دنبال رتبه سارا میگشتن🙁

قدیما توو‌روزنامه ها میزدن اسامی نهایی رو.ولی الان اسامی نهایی رو توو شهریور هر کسی با شماره داوطلبی خودش میبینه.شما اگر شماره داوطلبی یا پروندشو‌داری میتونی وارد سایت سازمان سنجش بشی ببینی

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..