afsun69 مدیر عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 931 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 15 پست خانومای گل سلام مارک لباسشویی یخچال خوب معرفی میکنید ک راضی باشید .. ایا مارک ال جی و سامسونگ بدون گارانتی از لحاظ کیفیت فرق داره؟کسی اگه تجربه داره ممنون میشم 1400/05/10 | 18:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11154 ۹۴۰۰ . قیمتش ده و پانصد بود، هشت کیلویی، بخاطر جشنواره تخفیف داشت تا آخر تیر ماه. الآنم زیر ۱۱ تومنه ... اها منم عقدم عزیزمایشاالله با خوشی ازش استفاده کنی ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖