2777
2789
عنوان

رتبه دختر عموم

212 بازدید | 11 پست

گفت 27000 پزشکی خوبه؟؟؟ خودشم ازاد شده شهریه دانشگاه اینا چه قدره

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

۲۷۰۰۰تجربی منظورته؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۷۰۰۰تجربی منظورته؟

نمیدونم والا فکر کنم تجربیه برا پرستاری میخوند

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اصلا خوب نیست

واقعا؟؟؟ چرا 

نمیدونم والا فکر کنم تجربیه برا پرستاری میخوند

آزاد شهرستانای خیلی کوچیک شاییید بیاره

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

۲۷هزار پرستاری هم نیست

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
۲۷هزار پرستاری هم نیست

واقعا؟؟؟ نمیدونم اینجوری گفت شاید اشتباهی یه چی دیگه رو میبینه

واقعا؟؟؟ نمیدونم اینجوری گفت شاید اشتباهی یه چی دیگه رو میبینه

۲۷هزار رتبه خوبی نیست اخه

نکنه ۲هزار شده

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
۲۷هزار رتبه خوبی نیست اخه نکنه ۲هزار شده

نمیدونم خخخ خودش گفت پزشکی 27000 شاید اولین بارشه نفهمیده زیاد 

نمیدونم خخخ خودش گفت پزشکی 27000 شاید اولین بارشه نفهمیده زیاد 

نه بابا نمیشه