2821
2789
عنوان

کنکوریا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 86 پست

من ۱۴ هزار  

جایی میتونم برم عایا؟

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الهی شکر 😢🖤ی سال دیگه باید بشینم بخونم

اگه میتونی با یه مشاور خوب حتما صحبت کن شرایطو حتما بسنج

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۴ هزار     جایی میتونم برم عایا؟

اره حتما تا ۱۸ هزار روزانه میشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره حتما تا ۱۸ هزار روزانه میشه

واقعا؟

من شمال و شهد مسخواستم

میارم ب نظرت؟

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
واقعا؟ من شمال و شهد مسخواستم میارم ب نظرت؟

اره میاری میشه با مشاور صحبت کن

اره میاری میشه با مشاور صحبت کن

ایشالا توام خبرنگاری رو بیاری

ایشالا توام خبرنگاری رو بیاری

فدای تو بشم💕

@shadi252     بیا جانم @malake_yazdahom    دخترتون چی شد؟ @zhr_81 &nb ...

سلامممممم ۱۰۰۰ زبان شدم ۴۰۰۰ ریاضی خیلی خوشحالمممم❤❤❤😍😍😍😍

با خودت مهربون باش ... 💃✌ 💜Self made💜        
سلامممممم ۱۰۰۰ زبان شدم ۴۰۰۰ ریاضی خیلی خوشحالمممم❤❤❤😍😍😍😍

ایولللل😍😍😍😍😍

بچه هایی کنکوری @چشم _هایم و.... اسم کاربیتون یادم نمیاد چ کردین ؟؟؟

منم یادم نمیان

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز