2777
2789
عنوان

میخوام راکوتانو قطع کنم

105 بازدید | 17 پست

دخترم 23 تا قرص خورده تقریبا یه ماهو نیمه  داره میخوره جوشاش خیلی بدتر شدن قبلا دو سه تا داشت ولی الان خیلی زیاد شده

میخوام قرصو قطع کنم 

چقد طول میکشه صورتش مثل قبل شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قطع کنی خودسر شاید بعد قطع بدتر بشه ب دکترش بگو 

منم میخورم دکتر ی سوزن بهم زد واسه جلوگیری از برونریزی 

من با این کاربری برا هر موضوعی و درد دلی ک فامیل و دوست و اشنا میگه تاپیک میزنم بیشر مواقع ب زبون اونا میگم پس لطفا فاز مچ گیری بر ندارین . 

من جای شما باشم این کارو نمیکنم من ۱۵سالم بود دقیقا یه ماه ونیم خوردم دیدم بدتر شدم قطعش کردم... بعد دو سه ماه از تموم شدنش یکم پوستم بهتر شد ولی یکم بعد دوباره مثل قبل شد و تا ۲۶سالگی من همچنان جوش زدم تا مجبور شدم دوباره بخورم... این بار دورمو کامل کردم و الان دو ساله قرصام تموم شده و خداروشکر کامل خوبم دیگه

قطع نکن طبیعیه اولش بیرون ریزی داره

من پوستمو مدیون اون قرصم

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
اخه زیاد شده صورت بچم خراب شده میگم به قبلش راضیم اخه زیاد نبود 

دوباره همشون میرن یکی دو ماه اینجوره 

کاربر  قدیمی و تعلیقیم....🤐🤐🤐🤐هیچی نگم بهتره....🙃🙃🙃چه بگویم که نگفته ام پیداست
2790
2778
2791
2779
2792