2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهانه خوبیه.همه رو ربط بدین به اسلام.

نخیر خیلی  ربط داره اکثر خانواده ها دانشگاه رفتنه دخترا ها رو عیب میدونن و پشت سرشون کلی حرف مفت میزنن و با آبرو دخترعه بازی میکنن (بجز بعضی خانواده هایه روشن فکر)

سرکار رفتن هم ک برای ما خانم ها محیط خوبی نیس چون ی مشت بیمار (البته همشون ن بعضی هاشون)هستن ک باعثه مزاحمت میشن و باعثه شایعه  و حرف مفت و......

مثلا خود منه الان با ی لیسانسه نشستم تو خونه 

چرا ؟؟؟

چون تو دین اسلام گفته شدعه بدونه اجازه همسر هیچ جایی نرید 😐

چون تمامه مدرک گرفتن و تلاش هامون بی فاید میشه آخرش میشیم کنه شور بچه هایه آقایون و.....

کلا دنیا برای خانم ها جایه راحتی نیس 😐

نه اسلام نه این مملکت مرد سالار دست مارو بستههههه😑😑😑😑😢اره واقعا ففط به فکر رل و ازدواج اینا.... ...

دقیقن تو ایران کار کردن زن رو عیب میدونن و کلی با آبرویه ی خانواده الکی بازی میکنن 

کلا هیچ دختر خانمی امیدی برای گرفتنه مدرک نداره و .... چون آخرش باید خونه نشین بشه 

نخیر خیلی  ربط داره اکثر خانواده ها دانشگاه رفتنه دخترا ها رو عیب میدونن و پشت سرشون کلی حرف مف ...

الان بجز بیرون رفتن از خونه . کدومش به دین اسلام ربط داشت. مگه اسلام گفته مزاحم خانما بشین یا بهشون بدبین باشین. یا نزارید درس بخونن. اتفاقا اولین دنشگاه برای زنها توسط  یه زن مسلمان تاسیس شد.

الان بجز بیرون رفتن از خونه . کدومش به دین اسلام ربط داشت. مگه اسلام گفته مزاحم خانما بشین یا بهشون ...

خب همین اجبار ها باعثه این اتفاق ها شده دیگ 

بنظرم بحث با شما بی فایدست شما نمیخواید واقعیت هایه جامعه رو بفهمید