2777
2789
عنوان

دیجی کالا

142 بازدید | 16 پست

دوستان من میخوام تو دیجی کالا فعالیت کنم به نظرتون چه کالایی بفروشم بیشتر مشتری داره شماها بیشتر از دیجی چی میخرید ؟؟؟ چیکار کنم فروشم بالا بره ؟؟ کسی اطلاعات داره؟؟

فقط اون قسمتش که گفتی چیا میخرید رو میتونم جواب بدم

من بیشتر لوازم آرایش و اسپری و کیف

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اون قسمتش که گفتی چیا میخرید رو میتونم جواب بدم من بیشتر لوازم آرایش و اسپری و کیف

کیف ورزشی میخری ؟؟ چه جور کیفی و لوازم ارایش چه برندی؟؟ اسپری هم مارکشو بگو

عزیزم @نیکی0   جان جزو موفق ترین مسئول فروش های دیجی کالا هستن میتونین مشورت کنین باهاشون💕

عزیزم شما لطف داری به من وگرنه بنده هم اون قدر ها هم موفق نیستم 🤭💋

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم شما لطف داری به من وگرنه بنده هم اون قدر ها هم موفق نیستم 🤭💋

خواهش میکنم عزیزم شکست نفسی نفرمایید

پشتکار بالای شما زبانزده🌸

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
کیف ورزشی میخری ؟؟ چه جور کیفی و لوازم ارایش چه برندی؟؟ اسپری هم مارکشو بگو

لوازم آرایش بیشتر ملزوماتش مثل شوت رژ گونه برس شستشوی صورت برس آینه موچین چون من اینارو خیلی زود خراب میکنم یا چیزایی که قبلا خریدم از جایی و برندشو میسناسم و برام خوب بوده مثلا خط چشم مای ریمل دیپ رومنس کرم پودر کنویس

اسپری همیشه نیوا میخرم

کیف لوازم آرایش خیلی میخرم 

کیف دستی کیف رودوشی کیف کوله کیف پول همه رقم خریدم

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد...