hilda_97 مدیر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 190 عنوان گوشی poco | مشاهده متن کامل بحث + 4943 بازدید | 26 پست میخوام گوشی بخرم که قیمتش بین 4تا 5 باشه pocp m3خوبه؟ چه گوشی های دیگه توی این رنج قیمت پیشنهاد میکنید؟ 1400/05/10 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 نوت 9Tچطوره؟ ردمی 9T؟ حتما باید شیائمی باشه؟ اگه رم و این چیزا خیلی برات مهم نیست a 31 بخر ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
بانوبهاریn عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 22731 گلم پوکو ایکس تری کارای هاش اسون؟ من گوشیم خراب شده مخام ی گوشی خوب بخرم از اون جایی ک بیس چاری گوش ... من دارم اره خوبه بگیر
بهارکبانو عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 8803 اقا من چند روزه مطلبی میبینم از پیج های فروش موبایل که مدل هایی از شیائومیقرار دیگه وارد نشدن بخاطر مشکل شماره گیری تماس ضروری چنتااا مدل هم اعلام شدحالا شما که می خری حواست باشه که فردا دیگه قطعاتش هم گیر نمیاد تو بازار
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 من دارم اره خوبه بگیر گوشی سنگینی ک نیس زود داغ میکنه؟ چن خریدی ؟ ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
بانوبهاریn عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 22731 گوشی سنگینی ک نیس زود داغ میکنه؟ چن خریدی ؟ من قبل عید خریدم7تومن
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 اقا من چند روزه مطلبی میبینم از پیج های فروش موبایل که مدل هایی از شیائومی قرار دیگه وارد نش ... مامانم پوکو اف تری خرید هنو م گاردش ن هم گلسش وارد بازار نشده ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
hilda_97 مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 190 حتما باید شیائمی باشه؟ اگه رم و این چیزا خیلی برات مهم نیست a 31 بخر گوشی میخوام که باتریش خوب باشه و اینکه از نظر سخت افزار خوب باشه چونکه بیشتر دست بچه اس و خیلی هم بازی میکنه
93banoyezemestan عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 470 شوهرم پوکو ایکس تری داره خودم ردمی نوت ۹s.برای ما که خوبه خداروشکر.قیمت الانشون رو دقیق نمیدونم.ولی فک کنم پوکو ۶تومن باشه الان.ما قبل از عید خریدیم.اون موقع بیشتر بود قیمتاشون
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 گوشی میخوام که باتریش خوب باشه و اینکه از نظر سخت افزار خوب باشه چونکه بیشتر دست بچه اس و خیلی هم با ... خب گلم باطریش 4هزار فک کنم سخت افزارشم بد نی ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
delvinnnnnn عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 1069 گلم پوکو ایکس تری کارای هاش اسون؟ من گوشیم خراب شده مخام ی گوشی خوب بخرم از اون جایی ک بیس چاری گوش ... اره گوشی خوبیه.سامسونگ A31 گوشی خوبیه.ردمی نوت ۱۰ اینم خوبه. فرار از رنج، خود نوعی رنج است
ریحاناااااا عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 3600 خب مدل مختلف داره ازشما رمش چندبود؟ ازمن اینطوری نیست شماهنوز گوشیتون خوبه؟هنگ نمیکنه؟
peranc عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3 دو گوشی مناسب پوکو x4 pro 5gردمی نوت ۱۱ تیپوکو ایکس ۴ جی تیمنتها قیمتاشون یه خورده بالاسولی گوشی های معرکه ای هستند