2777
2789
عنوان

حس گند امروز من😖😔😭

445 بازدید | 30 پست

وای این ماه چقدر امید داشتم خدایا چقدر ذوق داشتم خدایا در حدی امید داشتم که مثل دیوونه ها شبا با شکمم حرف میزدم با بچم حرف میزدم وای خدا دیشب با خودم میگفتم صبح که بیدار شدم باز تست زدم اگ مثبت بود میام نی نی سایک تیکر میزنم وای دارم میمیرم بچها صبح که بیدار  شدم دیدم پریود شدم لعنت به همچین حس گندی 😔😔😔😔خدایااااااااااا دلم میداد جیغ بزنمممم

🤍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دارم خفه میشم دیگه نمیتونمممم از بغض دارم خفههه میشم

عزیزم مگه چندوقت اقدامی این قدر نا امیدی؟

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
چقدر دعا کردم این ماه چقدر گریه کردم خدایا چرا اخه

گلم بسپر به خودش از فکرش بیا بیرون وقتی بهش فکر نکنی میبینی دقیقا این ماه مثبت میشه.یکم بیخیالش شو.

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
گلم بسپر به خودش از فکرش بیا بیرون وقتی بهش فکر نکنی میبینی دقیقا این ماه مثبت میشه.یکم بیخیالش شو.

یچیزی که وقتی میخوابی و لحظه ای که بیدار میشی ملکه ذهنته من چجوری بهش فکر نکنم چجوووری😭

🤍
وای خیلی بده خیلییییییی تازه این ماه بی بی چک من هاله مینداخت مثبت میشد لعنت به هرچی بی بی چکه

اره میفهممت شماداروی کمک باروری مصرف میکنین؟من جای امپولام کبوده این ماه نمیتونستم ازدردبشینم