2777
2789

خواهرهای خوبم کسی از دکتر لیدا سعید چیزی میدانه ایا کارش خوبه ،من فعلا فقط رفتم پیشش گفته ای وی اف  اخلاقش خوبه اما نمیدانم کارش چطوره تهران یا جای دگه نمیتونم برم ،ممنون میشم اگر تجربه ایی دارید راهنمایی کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اندومتریوز و اسپرم ضعیف

عزيزم من كرمان زايمان كردم

كرمان دكتر خوب زياد داره اما من اسم ايشونو تا حالا نشنيدم

بهتره يه سر برى مركز درمانى نجميه تا بهت معرفى كنن يه دكتر خوب

من از كار دكتر فروتن خيلى راضيم

دكتر ضميرى هم عاليه

دكتر طيبى كه كارش حرف نداره

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤
عزيزم من كرمان زايمان كردم كرمان دكتر خوب زياد داره اما من اسم ايشونو تا حالا نشنيدم بهتره يه سر ب ...

عزیزم کرمان دکتر ای وی افش خوب نیست اطلاعات الکی ندین ای وی اف کار آسونی نیست ک هر دکتری انجام بده

عزیزم کرمان دکتر ای وی افش خوب نیست اطلاعات الکی ندین ای وی اف کار آسونی نیست ک هر دکتری انجام بده

واه يعنى هيشكى تو كرمان اى وى اف نميكنه؟؟؟؟ من دارم اسم بهترين دكترا رو بهش ميگم عجباااا😒

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤

دکتر سعید میگن کارش خوبه، تو افضلی پور ای وی اف میکنه. دکتر حبیب زاده و حسینی هم هستن تو نجمیه هم همینان ولی خب دگه اونا الان پولکی شدن بنظرم ولی سعید میگن حوصله داره بهت میرسه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز