2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

51 بازدید | 5 پست

خواب دیدم از همسرم جدا شدم یکی دیگه اومده خواستگاریم منم تو خواب میگم این سنش کمه دیگه گیر نمیده زود بچه بیاریم اما از یه ور دیگه خیلی ناراحت بودم و هی شناسنامه مو نگاه میکردم و  تو دلم به همسرم میگفتم دلم برات تنگ شده 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق گرفتن تو خواب نشونه اضطراب و ترس شما از تنها بودنه به احتمال زیاد شما زندگی مشترک خوبی ندارید و از شریک زندگی یا همسرتان راضی نیستید. از ی طرف از جدایی و طلاق می ترسید اما زیاد به این موضوع فکر میکنید

تو بعضی موارد تعبیر خواب طلاق نشونه اینه که شما نیاز دارید تا زندگی خود را سازمان دهی کنید. شاید تصمیمات درستی در زندگی نگرفتی د سعی می کنی اشتباهاتتو جبران کنی

تعبیرش خوب نیست

چندسال پیش تقریبا همچین خوابی دیدم با این تفاوت که اونجا از بچه معلول ها میترسیدم

ولی ایندفعه نمیترسیدم اتفاقا یکی از اونا رو تو خونه دعوت کردم و خیلی تحویلش گرفتم

دقیقا همون سال یکی از همین جا برام خوابمو تعبیر کرد باورت میشه حتی گف تو پاییز یه اتفاقی برات پیوفته که شوکه میشی دقیقا همون شد

منم فکر میکردم تعبیرش بده ولی خیلی خوب بود تعبیزش و دقیقا همونم اتفاق افتاد

حالا اون کاربر و پیدا نمیکنم دوباره بیاد خوابمو تعبیر کنه

طلاق گرفتن تو خواب نشونه اضطراب و ترس شما از تنها بودنه به احتمال زیاد شما زندگی مشترک خوبی ندارید و ...

ممنون گلم دقیقا همین جوریه

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد