2777
2789
عزیزم شما هم سرفه شدید یعنی خلط دار دارید  و اسکن ایا دادید یا نه بعد  به شما نداد چرا به ...

چون من علایم خفیف داشتم 

آزمایش دادم 

لیست آزمایش ها رو واست فرستادم 

دیگه درگیر نبودم 

ولی همسرم بدنش درگیر بود دارو مجدد داد 

و اینکه دکتر گفت اگر اکسیژن زیر ۹۵ نیاد اسکن لازم نیست این اشعه ها واسه بدن ضرر داره 

به ما هم مینو گفته فعل 12 ساعت نیست از 4 بعد از ظهر استفادا کردیم تا 4 بعد از ظهر فردا میشه 24 ساعت ...

بیین من فکر کنم یا من اشتباه متوجه شدم یا شما 

نگرانت شدم خواهر جون 

میگی چهار تا قرص فاویپیراویر خوردید

باید هر دوازده ساعت هشت تا بخورید نه چهار تا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیین من فکر کنم یا من اشتباه متوجه شدم یا شما  نگرانت شدم خواهر جون  میگی چهار تا قرص ...

یعنی 8 تا رو با هم اخه من به دکتر گفتم خیلی زیاده گفت بین ساعتا تقسیم کن در مجموعه تو دوازده ساعت 8تا بخور

یعنی 8 تا رو با هم اخه من به دکتر گفتم خیلی زیاده گفت بین ساعتا تقسیم کن در مجموعه تو دوازده ساعت 8ت ...

آهان اگه دکتر گفت که هیچی همون رو ادامه بده 

ولی من هرکس رو دیدم اینطوری خورد 

روز اول هر دوازده ساعت هشت عدد

از روز دوم هر دوازده ساعت سه عدد 

و کلا چهل عدد 

گفتم که نگران عوارض هم نباش هم مصرف کوتاه مدت هست و هم بعدش چکاپ بدید 

و اینکه می‌دونم چی میگی اینقدر زیاده همسرم غر میزد میگفت احساس میکنم میخوام خودکشی کنم با این همه دارو 

اینقدر که من مسکن ها رو یک دونه کم کردم هر شیش ساعت بود هر هشت ساعت دادم یکم از نظر ذهنی آروم بشه 

نگران نباشی ها 

اکسیژنتون چنده ؟؟

بیین من فکر کنم یا من اشتباه متوجه شدم یا شما  نگرانت شدم خواهر جون  میگی چهار تا قرص ...

اخ من چقدر  من خنگم بس که از دیروز خودم درگیر کردم بخوریم یا نه دخترم گفت مامان اشتباه فهمیدی اینجوری که این خانم مبگه درسته  پس ما الان چیکار کنیم از ی روز دیگه سروع کنیم

آهان اگه دکتر گفت که هیچی همون رو ادامه بده  ولی من هرکس رو دیدم اینطوری خورد  روز اول ه ...

فدات رو جلد داروی ما هم همین طوری که شما میگین نوشته روز اول هر 12 ساعت 8 عددد روز دوم هر 12 ساعت 6 عدد بعد دکتر علائممون  رو پرسید ازمایش ندادیم گفت کروناست فقط اکسیژن خونمون رو گرفت نگفت منم نگاه نکردم میرم دکتر استرس میگیرم خنگ میشم شوهرم تست داده مثبته بعد دخترم تو مطب دکتر سرفه کرد گفت خیلی دخترت شدید تر از شماست برای پنج روز سرم نفری پنج تا  امپول دگزا و استامینوفن و کتالاروک داخل رم و ب کمپلکس داخل سرم نفری پنج تا امپول دورناف روش نوشته ویتامین سی دورناف یک روز درمیون اونم پنج تا

فدات رو جلد داروی ما هم همین طوری که شما میگین نوشته روز اول هر 12 ساعت 8 عددد روز دوم هر 12 ساعت 6 ...

جیغ می‌کشم الان ها 

استرس داری همش اشتباه می‌کنی 

روزهای بعد هر دوازده ساعت ۳ تا 

دور از جونت  نه بابا ادامه بدید  الان چقدر از مصرف چهارتای اول گذشته ؟

الان 6 بعد از ظهر دخترم هم 8 خورد الان چیکار کنم دیگه نخورم فردا شروع کنیم 8تا باهم بخوریم یکجا یعنی 8 تا هم 12 ساعت دیگه درسته

الان 6 بعد از ظهر دخترم هم 8 خورد الان چیکار کنم دیگه نخورم فردا شروع کنیم 8تا باهم بخوریم یکجا یعنی ...

میخوای صبح زنگ بزن از دکتر بپرس 

یا نوبت بعدی دارو هشت تا بخورید 

باز بعدی هشت تا 

و بعدی ها همون سه تا تا تموم بشه 

عزیزم من و دخترم و همسدم یک هفته اس کرونا داریم رفتیم دکتر همون روز اول اما خوب نشدیم

عزیزم قرص مصرف کن منم درگیری ریه داشتم ۵۰ درصد با همین قرص خوب شدم منم تو ۲۴ ساعت ۱۶ تا خوردم بعدش روزی ۴ تا حتما مصرف کن به علم اعتماد کن

عزیزم قرص مصرف کن منم درگیری ریه داشتم ۵۰ درصد با همین قرص خوب شدم منم تو ۲۴ ساعت ۱۶ تا خوردم بعدش ر ...

چشم عزیزم پس الان ادامه بدم تو 24 ساعت 16 رو تکمیل کنم یا دوست خوبمون گفت مثل ایشون 8 تا هر 12 ساعت بعد روز دوم هر 13 ساعت 3 تا گفته

میخوای صبح زنگ بزن از دکتر بپرس  یا نوبت بعدی دارو هشت تا بخورید  باز بعدی هشت تا  ...

والا زنگ زدم دکتر سرش شلوغه درست جواب ندادیعنی گفت هر 12 ساعت 8 تاومن گفتم چه جوری 8تا قرص با هم بخوریم گفت تقسیم کن بین ساعتهاوالان دخترم میگه مامانکتقسیم کن پنج دقیقه پنج دقیقه نه که برای خودت دو ساعت دو ساعت کردی پس بی خیال این 4 تا که خوردیم میسم فردا ان شا الله مثلا 10 صبح 8تا میخوریم 10 شبم 8 تا