2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

12362 بازدید | 31 پست

سلام مامانا دختر من رفلاکس داره بعد هر وعده بالا میاره تز خچاب بخاطر رفلاکسش بیدار میشه

بردم یه دکنر خیلی خوب گفت چون وزن گیریش و ریه هاش خوبه دارو نمیدم باز تا ماه بعد اگه وزن گیریش خوب نبود دارو میدم

بچه من شیرخشکیه گفت شیر ARهم میتونی بدی

ولی خب چرا شیر رژیمی بدی وقتی وزنش خوبه فعلا نده

اخه دخنرم اذیته خودمم که دائم دارم لباس میشورم بخاطر بالا آوردن

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

ببر یه دکتر دیگه منم بردم یه دکتر این گفت بردم یه دکتر بهتر اس امپرازول داد دادم خورد بچم خوب شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببر یه دکتر دیگه منم بردم یه دکتر این گفت بردم یه دکتر بهتر اس امپرازول داد دادم خورد بچم خوب شد&nbs ...

دکتر قبلیش میخواست امپرازول بده..

ولی من خودمم خوندم که وقتی وزنگیری بچه خوبه دارو نیاز نیست

شما وزن بچت خوب نبود؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر قبلیش میخواست امپرازول بده.. ولی من خودمم خوندم که وقتی وزنگیری بچه خوبه دارو نیاز نیست شما و ...

چرا بردم دکتر گفت خوبه وزنش اون موقع ولی بچم اذیت بود دکترم گفت باید دارو بخوره وگرنه ممکنه مری در اثر این بالا اومدن اسید معده آسیب ببینه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا بردم دکتر گفت خوبه وزنش اون موقع ولی بچم اذیت بود دکترم گفت باید دارو بخوره وگرنه ممکنه مری در ا ...

دختر من چون شیرخشکیه احتمالا با تغییرشیر خشکش خوب بشه نیاز  به دارو هم نباشه حتی

ولی گفت فعلا نده بنظرم

دختر من چون شیرخشکیه احتمالا با تغییرشیر خشکش خوب بشه نیاز  به دارو هم نباشه حتی ولی گفت فعلا ...

خودت میدونی چند وقتشه البته غذا رو هم شروع کنن خیلی بهتر میشن

خودت میدونی چند وقتشه البته غذا رو هم شروع کنن خیلی بهتر میشن

۷۰ روزشه هنوز

اره گقت اکثر بچه ها تا شش ماه خوب میشن

۷۰ روزشه هنوز اره گقت اکثر بچه ها تا شش ماه خوب میشن

خب پس زوده که نداده چهار ماهگی رفلاکس شدید میشه پسر من ۴ ماهش شد یه دفعه چنان شدید شد که مدام گریه میکرد نصفه شب بردم دکتر اس امپرازول داد دادم آروم شد 

راستی نی نی شما تا کی آمپرازول خورد

از ۴ ماهگی تا الان که ۱۰ ماه و نیمشه داره میخوره البته الان خیلی کمش کرده دکتر ولی نخوره هرچی خورده بالا میاره

از ۴ ماهگی تا الان که ۱۰ ماه و نیمشه داره میخوره البته الان خیلی کمش کرده دکتر ولی نخوره هرچی خورده ...

اخه عزیزم مگه تا شش ماه خوب نمیشن

تا کی باید بخوره

اخه عزیزم مگه تا شش ماه خوب نمیشن تا کی باید بخوره

نه بابا دکتر گفت تا وقتی که کامل خوب بشه باید بخوره من دو بار فکر کردن خوب شده قطع کردم بالا آورد دوباره دادم بهش 

خب پس زوده که نداده چهار ماهگی رفلاکس شدید میشه پسر من ۴ ماهش شد یه دفعه چنان شدید شد که مدام گریه م ...

اهان دختر من گریه نمیکنه ولی رفلاکس و داره مطمئنم..دختریکی از دوستامم رفلاکس شدید داره همسن دختر منه دائم بی قراری میکنه اون آمپرازولم روس جواب نداد

نه بابا دکتر گفت تا وقتی که کامل خوب بشه باید بخوره من دو بار فکر کردن خوب شده قطع کردم بالا آ ...

معلوم نیست کی خوب میشن چه بد اخه چقد دارو بخورن

چرا بچه های ما رفلاکسین☹️

اهان دختر من گریه نمیکنه ولی رفلاکس و داره مطمئنم..دختریکی از دوستامم رفلاکس شدید داره همسن دختر منه ...

پسر منم گریه نمی‌کرد تا چهار ماهگی فقط بالا می‌آورد چهار ماهگی یه دفعه شدید شد