2777
2789

درسته که من بهش گفتم اینجوری نمیتونم باهات ادامه بدم(چون نه خونه داره بعد با اینکه ۳۴ سالشه نه کار داره تازه دفترشو جمع اوری کرد بعدش دیگه دل به کار نمیده میگه کارم سرمایه گذاری تو بازار ارزه که همه اینارو من قبول کرده بودم ولی میگفت مهریه ۱۴ تا باشه من گفتم یا حق طلاق و ۰ سکه یا هم که حق طلاق که نمیدی ۱۴ خیلی کمه حداقل ۱۱۴ که قبول نکرد اصرارم داشت که کم باشه که یه وقت باهم نساختیم بتونه بده ابن بهم خیلی برخورد که به نساختن فکر میکرد) دیدم واسه رسیدن بهم هیچ تلاشی نمیکنه به هم زدیم...ولی الان بعد یه هفته خیلی دلتنگشم...برگشتن هم که نمیشه چون دیگه خیلی جدی به هم گفتیم که مال ما نمیشه

نمیدونم واقعا با دلم چیکار کنم....کمکم کنین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت چند سالته؟ از تعریفایی که کردی ادم مسئولیت پذیر و کاری نیست که با ۳۴ سال سن هنوز پیشرفت خاصی نکرده. شاید یه ماه دوماه حالت بد باشه ولی به این فکر کن اگه باهاش بمونی هیچ اینده ایی نداری

سومین کاربری..😁😆

اصلا انگار این ۱۴تا مد شده بخدا

ما یکی از اقواممون میلیارد براش پول خورد شب عید واس پسرشون نامزد کرد۱۴تا سکه همین

ولی جون میدن واس عروسشون عروس اولی بچه رو فرانسه بدنیا اورد تا۳شال هم موند اونجا بچه فارسی و انگلیسی قاطی میکن!یشب خونمون بودن هی میگفت خاله فینگرم درد میکنه🤣🤣🤣🤣🤣

بهم گفت از اول شرط و شروط میزاری گفتم خب کنارش اینم بگو هیچکدومو نکردی منم قبول کردم ولی این یکیو ان ...

چند مدت بگذره عادی میشه برات امیدوارم بهترین نصیبت بشه دوست گلم ببخشید وسط حرف زدنت ن اگه میشه با آخرین تاپیک یه سر بزنید

میشه برای هدفهام یه صلوات بفرستی. ❤️❤️
خودت چند سالته؟ از تعریفایی که کردی ادم مسئولیت پذیر و کاری نیست که با ۳۴ سال سن هنوز پیشرفت خاصی نک ...

خودم ۲۴...اره درسته منطقی فکر کردنی کاملا قانع میشم ولی هواش میرنه به سرم گاهی...

صحبت کردم گفت اگه میگی اخلاقش خوبه خونه نداره عیب نداره ولی به مرور دیدم از اخلاقشم اذبت میشم ولی خب ...

مادر منم مشاوره و کلا نظرش اینکه دوست داشتن یه بخش ماجراست،وقتی پول نداشته باشی در به در دنبال خونه باشی و همینجوری مشکلات مالی بباره سرت،دیگه دوست داشتن از بین میره