2789
ببخشید مشکلتون چی بود؟؟؟ بخاطر کم بودن اسپرم هم میشه تزریق کرد؟؟؟

این امپول زمانی تزریق میشه که مشکل آزاد نشدن تخمک باشه ینی تنبلی تخمدان داشته باشید .منم تنبلی داشتم انگار تخمکم آزاد نمیشه این امپول رو وسط ماه زدم خداروشکر جواب داد و باردار شدم.البته تحت نظر پزشک باشید.  اگر مشکل از مرد باشه باید ای یو ای کنید فک کنم

خدایا شکرت ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من مشکلی ندارم نه تنبلی نه کیست  هیچی.... دکترمم نه بهم قرص میده نه آمپول😭😭😭 آره ...

بنظرم از چندتا دکتر نظر بگیر. یه دکتر به من گفت همسرم کم تحرکی اسپرم داره مشکل داره باید قرص مصرف کنه و منم تنبلی دارم باید برم عکس رنگی و بعدش ای یو ای😑😑خدا لعنتش کنه حالمو انقدر خراب کرد ولی همسرم گفت یکی دو جا دیگه هم بریم و خداروشکر دکتر خوبی پیدا کردم گفت همسرم هیچ مشکلی نداره و منم یه تنبلی کوچیک دارم که با یه ماه قرص و امپول باردار شدم

خدایا شکرت ❤
نه من مشکلی ندارم نه تنبلی نه کیست  هیچی.... دکترمم نه بهم قرص میده نه آمپول😭😭😭 آره ...

منم نزدیک ۲ سال انتظار بودم و چون دکترا پولکی بودن همش منو الکی ازمایش و اینور اونور فرستادن. نا امید نشو. اگر دیدی آخرش راهی جز ای وی اف نداری نترس انجام بده خیلیا با این روش باردار شدن ایشالا همون ماه اول نتیجه میگیری

خدایا شکرت ❤
عزیزم بااین سن و سال بهمون میگن برید مرکز ناباروری😭😭😭 نمیتونم بجز اینجا به کسی چیزی بگم میخ ...

حتما دکتر تو عوض کن. انرژی مثبتی که دکتر میده خیلی مهمه من انتظار نداشتم ماه اول با یه فولیکول ۱۸باردار بشم اما دکترم گفت ایشالا با همین باردار میشی که شدم . همیشه انرژی مثبت میده.  سرچ کن ببین تو شهری که هستی چه دکترای خوبن و متخصص نازایی هستن خدا بزرگه خوب سرچ کن ایشالا یه دکتر باوجدان و کار بلد پیدا میکنی

خدایا شکرت ❤
آره واقعا....👌 فقط فکر پولشونن😿 چقدر هم به آدم استرس و شوک واردمیکنن شوهرم نمیزاره میگه برای ...

بنظر من ای یو ای و ای وی اف مرحله  آخره.  منم دوس نداشتم زود برم سراغشون چون اصلا نامردا داروی محرک تخمک گزاری به من نداده بودن تو اون دوسال فقط ازمایش و سونو میفرستادن . حتما یه دکتر خوب پیدا کن که با دارو مشکل رو حل کنه اگر حل نشد برید سراغ ای وی اف . نترس ازش الان یچیز عادی شده فقط اسمش ترسناکه

خدایا شکرت ❤
خدا برات حفظش کنه عزیزدلم⚘ برا منم دعاکن‌حتما.....❤❤❤ دیگه توان ندارم ...❤🌹🌺

ایشالا تو هم به زودی باردار میشی❤ اگر دیدی دارو جواب نمیده برو سراغ ای وی اف. وقت رو هدر نده الکی استرس نده به خودت . من اگه زودتر قرص رو شروع میکردم زودتر باردار میشدم هی شل گرفتم و خودم اذیت شدم چون هرماه الکی منتظر بی بی چک مثبت بودم.  

خدایا شکرت ❤
ممنون بابت دلگرمیت مهربون⚘⚘⚘🙏🙏 شوهر منم همینومیگه میگه فعلا زوده😞 به منم جز ویتامین E و ...

اخه اگه دارو جواب میده و شرایط همسرت رو به بهبوده همون دارو رو مصرف کنید اما اگه کلی دارو گرفتید و تاثیری نداشته خب چه کاریه خودتونو اذیت کنید یدفعه برید سراغ مرحله بعدی . تو همین نی نی سایت خیلیا بودن با همین ای وی اف یا ای یو ای باردار شدن این روش ها برای کمک به بارداری هستن. ایشالا که با دارو درست بشه اما اگه دیدی نتیجه نمیده وقت رو هدر نده

خدایا شکرت ❤
ببخشید درچه صورت این آمپولو میزنین؟؟؟ اگه زن مشکلی نداشته باشه و فقط مشکل از اسپرم مرد باشه😞 ...

اگه بخوای باردار بشی و تنبلی داشته باشی اینارو برات تجویز میکنن ..در صورتی که مرد مشکلی نداشته باشه عزیزم

آهان ممنون گلم نه بمن نداده🌺 فقط ویتامینE و فولیک اسید مرسی🌺🌺🌺🙏🙏🙏🙏

به من مرحله اول اینارو داد ...و مرحله دوم تتراکس بود فک کنم اسمش...اونو داد 

مرحله سوم سینال اف و hcg که الانم منتظرم ببینم چی میشه:(

آخه من  ۶ روز بعد از تزریق دیگه اقدام نداشتم :((

همونم خوبه ...من همون روز اقدام داشتم با فرداش و بعدش یک روز درمیون . اگه تخمک دیر آزاد بشه نهایت ۳۶ ساعت بعده...۶ روز فرصت خوبیه 

خدایا شکرت ❤
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز