سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
اکثرا قدیمیا میگن .من مادرشوهرم ی سری پیش شوهرم میگف .جاریمو میگف ببین فاطی چ جور جواب میده ب مهدی .مهدی همون برادر همسرمع من اگه قدیم اینجور جواب میدادم میزدن دندونام میرفت تو حلقم اگع زن حاضر جوابی کرد باید بزنی صدای سگ بده😐 ببخشیدا دواز جون ماها.پیش من داشت یاد میداد ب شوهرم
سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
حالا من برعکس پدر شوهر خدا بیامرزم همه چی تموم بوده، تحصیل کرده، پولدار با شخصیت خیلی تو کار های خونه به مادر همسرم کمک میکردند، شوهرم و برادراشون خوبن اما پدرشون یه چیز دیگه بودن، ولی بنده خدا 37 سالگی تصادف میکنن و فوت میکنن خیلی عمری نکردن، ولی همون چند سال زندگیشون اینقدر مالشون برکت داشته که هر 5 تا برادر با ارثی که پدرشون گذاشتن خونه دار شدن