2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تعریف می‌کرد از...

426 بازدید | 15 پست

از گذشته در مورد رفتارای پدر شوهرم 

در مورد ساختن خودش و صبوریش‌ واقعا

چطوری خانومای قدیمی این همه صبور بودن

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی جوری   

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
خیلی صبور بودن خیلی منم متعجب میشم الان ماخانما اصلا نمیتونیم تحمل کنیم شوهره بد نگامون کنه

همون دیه

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
همه ی مادر شوهر ها از این قصه ها تعریف میکنن تا عروس ها قدر عافیت رو بدونن    

البتهههه

اونها فقط به تلاش و سوختن و ساختن معتقد بودن دلشون از ماها خوشتر بود ما همه چیز داریم بازم غر میزنیم راحتی فراوون شده مریضی هم در کنارش زیاد شده

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
مال توام میگه؟

اکثرا قدیمیا میگن .من مادرشوهرم ی سری پیش شوهرم میگف .جاریمو میگف ببین فاطی چ جور جواب میده ب مهدی .مهدی همون برادر همسرمع من اگه قدیم اینجور جواب میدادم میزدن دندونام میرفت تو حلقم اگع زن حاضر جوابی کرد باید بزنی صدای سگ بده😐 ببخشیدا دواز جون ماها‌.پیش من داشت یاد میداد ب شوهرم

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

حالا من برعکس پدر شوهر خدا بیامرزم همه چی تموم بوده، تحصیل کرده، پولدار با شخصیت خیلی تو کار های خونه به مادر همسرم کمک میکردند، شوهرم و برادراشون خوبن اما پدرشون یه چیز دیگه بودن، ولی بنده خدا 37 سالگی تصادف میکنن و فوت میکنن خیلی عمری نکردن، ولی همون چند سال زندگیشون اینقدر مالشون برکت داشته که هر 5 تا برادر با ارثی که پدرشون گذاشتن خونه دار شدن

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...