2821
2789
عنوان

خیانت

286 بازدید | 32 پست

بعدده روز قهر که مقصراون بودو زده بود شمعدونامو شکسته بود همیشه کارشه توبحثوسایل بشکنه؛ خودم پیشقدم شدم واسه آشتی؛شب ساعت ۵ازبیخوابی گوشیشو وارسی میکردم که اس ام اسهاشو دیدم نمیدونید چه حالی بودم قلبم تند میتپید باجیغم بیدار شد التماس کرد بکسی نگم داغونم کرد حالم دوروزه خرابه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فرداشم بهش گفتم اگه منونمیخوای مردونه بگو چرا خیانت میکنی گفت اره برو مهرتم میدم رفتم پیش پدرشوهرم که بگم پسرشون چکارکرده چی میگه به خاطر دخترم دوباره برگشتم بخانوادمم نگفتم

فرداشم بهش گفتم اگه منونمیخوای مردونه بگو چرا خیانت میکنی گفت اره برو مهرتم میدم رفتم پیش پدرشوهرم ک ...

سادگی کردی می گفتی، بچه بزرگ میشه حیف خودته جوونیت حروم میشه

برای شادی روح پدر و مادرم لطفا صلوات بفرستین   
چرا عزیزم چی دیدی هروقت منم دست گوشی شوهرم میزنم یه چیزای میبینم بخاطر همین واگذار کردم ب خدا دیگه ن ...

پیامکاشو دیدم به خانومی داده بود قرار گذاشته بودن خانومی؛جیگر؛فاطی جون؛عزیزم .....

فرداشم بهش گفتم اگه منونمیخوای مردونه بگو چرا خیانت میکنی گفت اره برو مهرتم میدم رفتم پیش پدرشوهرم ک ...

توکه میخواستی بخاطر دخترت برگردی وبه هیچکسم هیچی نگی چرااصن به روش آوردی که هم وقیح بشه هم همه چیو تموم کنه؟ 

2823
2791
2779
2792