2777
2789

بچه ها ما پریشب با خالم و خانوادش رفتیم پارک 

اما به داییم و زنش نگفتیم 

زنش هم حسابی اهل گله و شکایت

امشب یهو اتفاقی زنداییم زنگ زد ب بابام ک آقا .. بیایید با خانومت خونه ما هیچی دیگ مامانم اینام رفتن 

مامانم داشت تعریف می‌کرد واسم میگه داییت زده خونه رو با وسیله هاش داغون کرده حالا دعوا سر این بوده ک زنداییم گفته خواهرت اینا میرن بیرون ب ما نمیگن و....

واقعا کار ما بد بوده؟!

آخه مامانم و خالم خواستن باهم باشن شاید جلوی اون سختشونه نباید اونجوری میگف البته داییم هم نباید اینجوری می‌کرد ب نَظرتون تقصیر کیه؟؟

ما تا الان هرجا رفتیم ب زنداییم گفتیم ولی واقعا سخته با اون

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی اختیار خودمونم نباید داشته باشیم با کی بریم با کی نریم  زندایین خانوادش نزدیکش نیستنذ

چرا کلا ۱ کوچه با داداشش و مامانش فاصله دارن

خانوم معلم آیندم😍‌ واسه حاجتم میشه صلوات بفرستید؟🌹

چه لوسه بچه ننه😑🥴

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

خاله شوهر منم با مادر شوهرم اینا و ما رفتیم بیرون اون یکی دختر خاله شوهرم یه دعوایی راه انداخت که بیا و ببین شروع کرد خودشو به گریه زدن و جارو جنجال ، مادرشم یه عالمه متلک انداخت به مادر شوهرم الانم قهرن 😐 عجب گیری کردیم هاا

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

وای زوری میخواد که باعاتون جای بیاد 

اگر تو به آپارتمان هستین یه تعارف بزنین

اگر خونه ها با فاصله اس  نیازی نیست

بعدشم چه دایی بی تربیتی دارین که مامانت دعوت کرد بعد دعوا راه انداخت