2777
2789
عنوان

دعا برای طلسم

456 بازدید | 17 پست

سلام 

ما دوتا مغازه تو بهترین نقطه شهرمون داریم الان حدود یک ساله که نه اجاره میره نه فروش در صورتی که مغازه های کناریش اجاره رفتن بارها مشتری پیدا شده که صد در صد میخواسته و به دلایل الکی بهم خورده حتی یکبار قرار گذاشتن که برن بنگاه یدفعه اون بنده خدا پاش شکست نیومد دیگه بهم خورد اینم بگم ما بخاطر موقعیتمون حسود خیلی داریم فکر میکنم این مغازه طلسم شده که نه فروش میره نه اجاره توروخدا اگه میدونید چجوری میتونم طلسم گشایی کنم بهم بگید. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بهترین کار اینه سنگ قلیاب بگیری توی مغازه و خونتون بجوشونید منم مشکل داشتم که اینجوری مشکلم حل شد

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱
دیشب یکی از کاربرا گفته بود طلسم با جیش بچه باطل میشه برو چهار کوشه مغازه،را جیش بریز باطل،بشه

با جیش دختر نابالغ منم شنیدم ولی سنگ قلیاب خیلی مجربه

خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱
پولیه؟

گلم الا هنه چی پولیه اره ولی از قیمتاشون اطلاعی ندارم ولی خیلی راه میاد اکه کارت اینحوری گیر باشه خوب مجبوری

💟🧚‍♀️💟   نایب قرآن خواستین خصوصی پیام بدین  
سنگ قلیاب چیه؟

سنگ قلیاب تو عطاریا دارن من بدترین طلسمم باطل شده تو زمان قدیم همیشه همه انجام میدادن برای دعا طلسم چشم‌نظر همه چی خوبه ؛ باید برید عطاری بگید سنگ قلیاب میخام بهتون دستورشو میگه با سرکه باید روز سه شنبه قبل از اذان ظهر تو خونه یا مغازه ام اگه دارید بجوشونید با چهار تا لیوان سرکه انقد بجوشه تا بشه یک لیوان بعد چهار کنج کلی خونه یکم میریزید موقعی هم که میجوشه هر بار برید هم بزنید بگید خدایا بحق ۱۲۴ هزار پیغمبر بحق بزرگیت قسم به فرشتگان مقرب الهی به ۱۴ معصوم هر دعایی اعم از بادی ابی اتشی خاکی از زندگی فلان بنت فلان دور کن میتونی دفعات بعدی که هم میزنی اسم شوهرتو بیاری هر بار اسمهارو تکرار کن با همین چیزا که گفتم بخدا من انجام دادم خوده دعانویسه گفت چیکار کردی طلسمت باطل شده 

دخترعموی من یکیو دوس داشت هر بار بخاطر سنگینی که داشت پسره ولش میکرد قلیاب میجوشوند هم میزد میگفت فلان زاییده فلانو بیار بسمت اسم خودشو میگفت سر یک هفته نشده میومد انقد خوبه قلیاب