2777
2789
عنوان

راز بزرگ زندگیت چیه؟

398 بازدید | 43 پست

اینجا که کسی کسیو نمیشناسه

بیان از راز هاتون بگین سبک بشین

خودم: بابام بیمار روانیه جوری که اگه ببرسمش تیمارستان بستریش میکنن ولی مامانم همه این سال ها صورتش باسیلی سرخ نگه داشته و تو خونه نگهش داشته و کسی از بیماریش و رنجی ‌که ما می‌شیم چیزی نمی دونه ...

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

چرا منو میشناسن😶😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیماریه دیگه افت که نداره ببریدش تیمارستان اوکی بشه اون اذیت میشه اینجوری

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خسیسم خسیس خسیس

اینکه اعتراف میکنی خیییلی عجیبه

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
حسودم لعنتی اگه دختر خوشگل تر از خودم ببینم دیگه از اون خوشم نمیاد😑😶

همه دخترا همینن😂🤚

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇
ویژگی همه دختراس 😂

نه اصلااااا اینجوری نیس

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

همه فکر میکنن خودم تاحالا نخواستم ازدواج کنم ولی ۸ سال به پا دوست پسرم بودم که شرایطش جور بشه بتونه بیاد جلو بعد همینکه همچیش جور شد بهم خیانت کرد یک سال بعدشم رفت با اون دختره ازدواج کرد ، دو سال از جداییم  گذشته منم دیگه سنم رفته بالا دیگه هیچکی سمتم نیومد

خدا حواسش به من هست ❤