2777
2789
عنوان

عکس بذاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 8895 بازدید | 1287 پست
کوش ببخش من حالم بد شد رفتم دستشویی دوباره بذار

چت شد ملینا

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیدونی هر چی بگی بعدا بر ضدت ازش استفاده می کنن مثلا ممکنه بهم بگن دماغ    یا ح ...

وای نه بابا انقد سخت نگیر

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کوش ببخش من حالم بد شد رفتم دستشویی دوباره بذار

ای وااای بگیر بخواب عزیزم استراحت کن انشالله هرچه زودتر خوب بشی

بعد کامنت گذاشتم گفتم یادم نبود مرورگرم مشکل داره نمیتونم عکس بزارم😁

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
گلاب به روت اوردم بالا ☹معدم بهم ریخته

الهی عزیزم 😭😪

توخوبی تبت چنده ؟

اره عزیزم به زور دارو بهترم تبمم قطع شد 

خداروشکر عسقم توام بخ اب کمتر اذیت بشی من میخوابم عروسکم شبت آروم 😘😘مانی خوشگلم شب توام خوش 😘منین ...

شب بخیر عزیزدلم خوب بخوابی ❤❤❤

فدات بشم خوشگل مهربونم اشکال نداره فدا سرت 😘😘😘

💋💋💋💋

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
حالت چطوره بهتری؟ 

سلام قشنگم اره خداروشکر تو خوبی ؟؟؟

عزیزم دیگه بالا نیووردی  ؟؟؟