2777
2789
عنوان

عکس بذاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 8896 بازدید | 1287 پست
خوب شده واقعا اصلا معلوم نیست

کلا بینیو کوچیک نمیکنه با توجه به قدو هیکلو اندازه صورت عمل میکنه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کی اون چسبا رو می کنن و اینکه مراقبتش سخته؟ کمک کم میخوام نظرم عوض شه یه تکه طلا بفروشم عمل کنم &nbs ...

خیلی خیلی راحته

واسه من که خیلی راحت بود

من بعد 3روز استراحت راحت به کارای خونم میرسیدم، تنهام بودم شوهرم صبح میرفت، شب می اومد اصلا هیچ اذیتی نشدم

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خسته ام از این بینی که نه جرعت عملشو دارم نه پولشو نه تحملشووو    

کدوم شهر هستین عزیزم؟؟مرکز هر استانی بیمارستان دولتی مربوط به سوانح سوختگی و جراحی زیبایی داره که با هزینه خیلی کمتر از خصوصی عمل میکنن،و دکتراشون هم اکثرا همون دکترهای خوب و معروف که از اساتید دانشگاه هستن عمل میکنن..هم بیمارستان خصوصی عمل میکنن با هزینه ی بالاتر و نوبت عمل زودتر هم دولتی عمل میکنن با کمی تاخیر باید تو نوبت بمونید چند ماه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
دلم خواست آرزو 😪

اخی عزیزم خب راضیش کن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
سه چهار ماه چسب میمونه؟ خیلی سخته ک

اصلا سخت نیست جلو تنفستو نمیگیره که اذیت شی

سه چهار ماه چسب میمونه؟ خیلی سخته ک

2ماه باید چسب و بزنی 

سعی کنی اوایل بری چسبو دکتر خودش واست عوض کنه و بزنه

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
ایول هنوز تو تاپیکین 😂 حالا تاپیکای من دو سوته میرن😂😂🙂

اخه ما دوستیم عزیزم😄

اصلا سخت نیست جلو تنفستو نمیگیره که اذیت شی

تو مگه چن ماه زدی؟ من همون 2ماهو زدم 

بیرون رفتنیم چسبای پایینی و درمیاوردم فقط بالاش میموند

نمیشه 😐خودموکشتم‌میگه اصلا 😑

ایییش واقعا که🤨

تو مگه چن ماه زدی؟ من همون 2ماهو زدم  بیرون رفتنیم چسبای پایینی و درمیاوردم فقط بالاش میموند

چسبم باز بستگی به پزشک داره منم ۳،۴ ماه زدم امیرم همینطور ۳ ماه بعدم فقط شبا

ای جونم، آره😍😍😍😍 شماهم کورد کورمانجین؟ 

نه عزیز دلم ما اردلانی

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است